VEIDEKKE FORLENGER AVTALEN MED ØIF ARENDAL – ØIF Arendal
veidekke, resginering

VEIDEKKE FORLENGER AVTALEN MED ØIF ARENDAL

«Veidekke Bygg Agder har forlenget sin avtale med ØIF Arendal, og det er hyggelig å konstatere at de ønsker å være bidragsyter til klubben i fire nye år», smiler en fornøyd kommersiell leder i ØIF Arendal, Trond Christoffersen.

Veidekke Bygg Agder er en totalentreprenør med spesialkompetanse på bolig, skole, kontor og næringsbygg. Veidekke Bygg Agder er en lokal entreprenør på Sørlandet. Firmaet har lang og god erfaring med prosjektutvikling og -gjennomføring, og har med seg kompetansen, erfaringen og gjennomføringskapasiteten til hele Veidekke-konsernet i ryggen. Veidekke er en nasjonal entreprenør med kontorer over hele landet, og historie helt tilbake til 1936.

Veidekke Bygg Agder har kontorer i Kristiansand og på Stoa i Arendal, og teller ca. 60 ansatte.

«ØIF har i flere år kjempet i toppen av norsk håndball og vist at hardt og målrettet arbeid gir resultater. Vi i Veidekke vil gjerne være med på dette laget», sier Ole Morten Sundsdal, avdelingsleder Arendal i Veidekke Bygg Agder.

Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med Veidekke Bygg Agder.