GOD OPPSLUTNING PÅ FØRSTE «MINGLE» TORSDAG I KUVIGA! – ØIF Arendal
Bra med folk!

GOD OPPSLUTNING PÅ FØRSTE «MINGLE» TORSDAG I KUVIGA!

For første gang siden administrasjonen i ØIF Arendal flyttet til nye lokaler i Kystveien (Kuviga), ble det invitert til «mingle» torsdag. Spillere, trenere, styret, frivillige og Svermen var alle invitert til å delta, og drøye 20 personer var innom på den første samlingen.

Det var for noen uker siden at en ide som har modnet over tid, ble lansert på administrasjonens ukes møte. Hva med å invitere bredt i klubben til en uhøytidelig samling en timestid hver uke? Som sagt så gjort og torsdag formiddag så «mingle» torsdag dagens lys. «Etter at klubbens administrasjon flyttet til midlertidige lokaler utenfor Sparebanken Sør Amfi, har vi sett et behov for at hele klubben kan samles uformelt. Det er derfor kjempe artig å se at så mange har lagt lunsjen sin hit til Kuviga», smiler en fornøyd daglig leder, Per Carsten Michelsen.

SMÅPRAT OG «GRILLING»

Som nevnt er disse torsdagene satt av til å kunne sitte i salongen og småprate om løst og fast. Det å kunne møtes i en uformell sammenheng er viktig for fellesskapsfølelsen i en klubb og ØIF Arendal håper disse samlingene kan være med på og styrke samholdet ytterligere.

Man kunne høre småpraten langt ut i gangen i administrasjonsbygget denne torsdagen. Med livlig prat, latter og en summende lyd som virkelig vitnet om at folk hygget seg. Selv om dette er tenkt som en veldig uformell samling, er det klart at trenere og spillere kan få spørsmål fra de frivillige om ting som skjer i trening og kamp. Og litt «grilling» om årets sesong ble det da også på slutten av samlingen. Trenerne og spillerne fikk fortalt litt om hvordan det jobbes både på og utenfor banen og de fikk gitt sine perspektiver på hva som har vært bra og hva som har vært mindre bra denne sesongen.

FAST HVER TORSDAG

Etter at starten virkelig ble en suksess, er det bare glede å spore hos alle i administrasjonen. «Mingle» torsdag blir nå ett fast innslag hver torsdag fra kl. 11.30 til 12.30 utenom eventuelle helligdager eller kampdager. «Vi har kaffen klar og av og til litt å bite i, selv om dette først og fremst er tenkt å være en sosialarena, der praten kommer i første rekke. Vi i administrasjonen setter av denne timen, trenere og spillere kommer de gangene det ikke er trening og vi håper det er frivillige som synes dette er en god møteplass. Og selv om det var drøyt 20 her i dag, har vi plass til flere», avslutter Michelsen