SUPPORTERBLOGG: De ferske Norgesmesterne kommer på besøk! – ØIF Arendal
24-26 Feb Final8 2023

SUPPORTERBLOGG: De ferske Norgesmesterne kommer på besøk!

Bare for å legge ballen død tilfelle noen lurer…. Hvis det kommer noen supportere fra barte-byen blir det ikke utlån av Svermen-trommene;) For all del, kjemien og stemningen mellom Svermen og trønderne er tipptopp, vi føler vi fikk nye håndballvenner under Final8. Men når våre ØIF-spillere skal i ilden selv er trommene våre… 

https://oif-arendal.woow.no/#!/home

De fleste vil nok tenke at dette er David mot Goliat, resultatmessig har ØIF Arendal vært langt unna det vi hadde troa på. Kolstad på sin side er ubeseiret og virker overlegne. Det er lett å innrømme at vi er skikkelig underdogs, men alle vet hvordan det gikk med David, og kampen skal spilles før poengene deles ut.

Vi gleder oss til kamp, kanskje enda mer enn vanlig. Det har vært og er en tøff tid for oss. Vi mistet nylig klippen i familien, Ingrid sin morfar, Kari sin far og vi er så glad for å ha håndballen og ØIF-familien. Det er godt å få tankene over på noe annet. Vi gleder oss til noen gode klemmer fra alle vi er så glad i.

Ikveld kan ØIF Arendal entre Sparebanken Sør Amfi vel vitende om at Kolstad er soleklare favoritter. Vi har alt å vinne, og vi har som alltid troa på at vi kan gi dem match. Da må alt klaffe, vi har ikke råd til dumme tekniske feil, det må være energi både på banen og benken, det må kjempes om hver eneste ball, presise avslutninger og vi håper at kantspillerne våre får litt mer å jobbe med enn de har hatt i det siste. 

Det blir spennende å se om vi kan stresse Kolstad, overraske dem. En ting er sikkert, etter lobby-virksomheten til Berge hadde det vært utrolig gøy! Ifølge dommer-eksperten fra Elverum, Mr Smalberget blir det stortap for ØIF, vi skal gjøre alt vi kan ringside for å hjelpe våre gutter så får vi fasiten senere ikveld. 

GOD KAMP! 

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar!