BØRSEN: Utnyttet ikke muligheten! – ØIF Arendal
søndenå

BØRSEN: Utnyttet ikke muligheten!

Magnus Søndenå prøvde. Kristijan Jurisic prøvde, men ØIF Arendal greide ikke utsette seiersfesten til Kolstad. Kort oppsummert utnyttet ikke ØIF Arendal mulighetene til å påføre Kolstad årets første tap.

Laget spilte seg til mange store sjanser, men det ble for mange bom. Trønderne trengte ett poeng for å bli seriemestere, og laget vant 29-23 i Sparebanken Sør Arena. De to forannevnte gjorde begge et hederlig forsøk på å stikke kjepper i hjulene for Kolstad, men hvem av de to var best på ØIFs egen børs?

Juryen var ikke i tvil: Magnus Søndenå gjorde en solid jobb i forsvar, ble ØIFs toppscorer med seks mål, og belønnes med fem poeng.

Magnus Søndenå i aksjon i kveldens kamp. Foto: Geir Terkelsen

ØIF-keeper Kristijan Jurisic leverte en flott andreomgang og vartet opp med 11 redninger totalt – deriblant et straffekast. Jurisic får tre poeng på børsen selv om han havnet litt i skyggen av kampens store spiller, landslagskeeper Thorbjørn Bergerud. Bergerud hadde 15 redninger og endte opp med en redningsprosent på 50.

Frederik Børm, som gir seg i ØIF-drakta etter årets sesong for to poeng på børsen. Børm bommet på de to første skuddene, men endte opp med seks scoringer som kaptein Søndenå.

Frederik Børm i aksjon i kveldens kamp. Foto: Geir Terkelsen

Til tross for en del bomskudd får William Fiala Gjermundnes 1 poeng på børsen denne gang. Fiala setter 5 baller i nota.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen og tidligere nettredaktør Tore Abrahamsen