NORGESMESTERNE TILBAKE I SPAREBANKEN SØR AMFI. – ØIF Arendal
Svensgård i duell med Frederik Børm fra oppgjøret i Sør Amfi forrige sesong. Foto: Helge N. Olsen

NORGESMESTERNE TILBAKE I SPAREBANKEN SØR AMFI.

Onsdag kveld kommer de ferske Norgesmesterne på besøk til Final8 arenaen – Sparebanken Sør Amfi. Denne gangen handler det om seriespill og for vertskapet er dette en vel så viktig kamp som Final8. ØIF Arendal kjemper med nebb og klør for en sluttspillplass og et godt resultat mot Kolstad, vil gi en enorm boost inn i de siste kampene denne sesongen.

Foto: May Elin Aunli

Selv om ØIF Arendal har variert mye denne sesongen, har laget ett mål for øye og det er sluttspill. P.t. ligger laget på 7. plass, a poeng med Halden, men med en kamp mer spilt. Det er tett mellom lagene som kjemper om plassene fra 5. til 10. plass og alle disse lagene har mulighet for å kapre sluttspill. Derfor er det viktig for ØIF Arendal å få en god kamp mot den suverene serielederen Kolstad i onsdagens hjemmekamp i Sparebanken Sør Amfi, en seier ville bety et stort steg mot sluttspill, men et godt resultat ville gitt en god porsjon selvtillit inn mot de siste kampene i serien.

MOBILISERING

Det er nå det virkelig gjelder, ØIF Arendal har «alltid» spilt sluttspill og dette er noe laget og klubben ønsker å fortsette med. Derfor håper guttene at Arendalittene stiller opp i hopetall og støtter dem mot Kolstad på onsdag. Laget reiser selv ut på treninger til juniorlag i området, både for å være med på deres treninger og samtidig invitere til håndballkamp i Sparebanken Sør Amfi. Hvor kult hadde det ikke vært å fylle hallen med elleville sørlendinger denne onsdagskvelden og skape god gammeldags håndballstemning i hallen. Så ta med hele familien, slekt og venner, og vis at det virkelig betyr noe for Arendal som by å ha et topplag i kommunen.

Foto; Helge N. Olsen

INNSPURTEN

Med tre kamper igjen av årets sesong kan ØIF Arendal maksimalt ende på 23 poeng, dette har normalt holdt fint til sluttspillplass de senere årene. De tre siste kampene er Kolstad hjemme førstkommende onsdag, før turen går til Sandnes og gjensyn med Jakob Falk Lorentzen den 26. februar. Serien avsluttes hjemme 2. april, da tidligere ØIF trener Leif Gautestad kommer med sitt Runar. Ser vi på tabellsituasjonen til våre motstandere, vinner etter alle solemerker Kolstad årets sesong. Runar ligger pr. nå på bronse plassen, og kjemper med Drammen om denne. Sandnes derimot er så godt som sikret å havne på den nest siste plassen i serien, selv om Haslum har en teoretisk mulighet for å ta de igjen. ØIF Arendal som altså ligger på 7. plass p.t., kjemper med Nærbø, Halden, Kristiansand, Fjellhammer og Bækkelaget om de fire siste sluttspillplassene og plasseringen mellom 5. og 10. plass. Så det er derfor ingen tvil om at det er mye spenning i luften de siste tre ukene som serien skal avgjøres. Har du ikke kjøpt billett til onsdagens kamp, bruk ØIF Arendal appen eller logg deg inn på https://oif-arendal.woow.no/#!/match/buy/585/