FREDERIK BØRM REISER HJEM TIL DANMARK ETTER SESONGEN – ØIF Arendal
børm, avgang

FREDERIK BØRM REISER HJEM TIL DANMARK ETTER SESONGEN

Etter to sesonger i ØIF Arendal, velger vår danske strekspiller å flytte hjemover igjen. Frederik kom til Arendal foran 2021/2022 sesongen og har disse to sesongene gjort seg positivt bemerket både på og utenfor banen.

Frederik, eller Børm som han helst har blitt kalt i Arendal, har i tillegg til å være en god ressurs på banen, også vært en positiv og morsom person utenfor banen. I ØIF Arendal har han vært med på sølv i cupen og sølv i sluttspillet. I første sesong scoret han 61 mål på 26 kamper og denne sesongen har han scoret 46 mål på 19 kamper.

Vi tok en prat med Børm om hvordan hans tid i ØIF Arendal har vært. «I ØIF har jeg hatt fornøyelsen av å møte en masse herlige mennesker både på og utenfor banen. Jeg har fått bo i en skjønn by og har hatt en fantastisk hjemmebane i Sør Amfi», smiler Børm.

«Hva kommer du til å savne mest, når du nå flytter på deg»? – «jeg kommer til å savne mine lagkamerater, som er en fantastisk gjeng av gutter med godt humør. Også kommer jeg til å savne deilige Kittilsbukten hvor jeg har bodd», avslutter han.

Etter endt sesong flytter altså Børm tilbake til Danmark. En av de viktigste årsakene til at Børm nå vender nesen hjemover, er avstanden til sine barn og resten av sin familie.

Vi takker Børm for to fantastiske sesonger i ØIF Arendal drakten og ønsker ham all mulig lykke til i sin nye klubb.