AFIBER FORLENGER SAMARBEIDET MED ØIF ARENDAL – ØIF Arendal
afiber, altibox

AFIBER FORLENGER SAMARBEIDET MED ØIF ARENDAL

Vi er veldig glad for å forlenge vårt samarbeid med Afiber. Den lokale fiberaktøren som vokser med stadig nye kunder og nye områder i regionen vår.

«Vi jobber hele tiden for å ha et mangfold av aktører med på laget, og er veldig stolte over at Afiber heier på oss i ØIF Arendal. Og vil selvsagt oppfordre alle med et hjerte for ØIF Arendal til å velge løsning fra Afiber, for både tv og bredbånd hjemme», sier kommersiell leder Trond Christoffersen.

«Som den lokale leverandøren av TV og bredbånd via fiberteknologi ønsker Afiber å være en positiv bidragsyter i lokalmiljøene øst i Agder. Vi vet hvor mye ØIF betyr for regionen, og hva de skaper gjennom sunne verdier, gode opplevelser og som flotte forbilder. Afiber er stolte over å kunne bidra til ØIF sin satsning og ser frem til mange gode håndballopplevelser sammen med kundene våre i 2023». Dette sier Andreas Frivold, daglig leder i Afiber. Vi gleder oss til et fortsatt godt samarbeid med Afiber.