BØRSEN: Sto fram mot bunnlaget – ØIF Arendal

BØRSEN: Sto fram mot bunnlaget

Etter en litt famlende start tok det ikke lang tid før ØIF Arendal var i føringen mot bunnlaget Haslum. Gjestene vant 30-28 etter å ha ledet 18-14 til pause, men holdt på å rote bort seieren i en dramatisk avslutning på kampen.

7 mål ledet ØIF med en periode, men Haslum kom sterkt mot slutten. Da var heldigvis keeper Kristijan Jurisic på tå hev og bidro sterkt til at håpet om sluttspill fortsatt lever.

Men var innsatsen til keeperveteranen nok til å gå til topps på ØIFs egen børs? Ikke helt. ØIF-kaptein Magnus Søndenå dro det tyngste lasset. Han honoreres med 5 poeng. Magnus scorer 2 mål, og er assistkongen (6) i kampen mot Haslum.
Frederik Børm følger også opp og er god både i forsvar og angrep. Børm får 3 poeng. Han scoret fire mål i kampen.
Kristijan Jurisic får 2 poeng. Rett nok var redningsprosenten relativt beskjeden ( 21 prosent på den offisielle statistikken), men da Haslum satte inn sluttspurten, dro han frem to meget kvalifiserte redninger som var med på å avgjøre kampen i ØIFs favør.
1 poeng går til Sebastian Schultz Hansen. Han ble lagets toppscorer, er sikker på straffekast og hadde nesten like mange assist (5) som Magnus Søndenå.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.
Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen og tidligere nettredaktør Tore Abrahamsen