SUPPORTERBLOGG: Sluttspill eller ei? – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Sluttspill eller ei?

Vi hadde aldri sett for oss at vi skulle befinne o i denne situasjonen. For første gang siden vi tok steget opp i eliten står vi i fare for å ikke kvalifisere oss til sluttspill. Det er så kjipt! 

Det har vært en berg og dalbane hele sesongen. Fra ellevill jubel fra oss 5 som var i terningen til tosifret tap både i Halden og på Nærbø. Men en ting er 100% sikkert. Når vi føler alt er tungt kan vi gange det med 100 så får vi hvordan spillere og trenerteamet har det! 

Det er harde fakta. Kampen førstkommende søndag borte mot Haslum MÅ vinnes. Det burde være 2 poeng med hjem til Arendal, men vi vet at Haslum har fått Stig Tore Moen Nilsen på banen, spilleren som hamret inn 12 mål i cupfinalen i Jordal Amfi og ble kåret til BB. Felix Lunde er også tilbake etter skade og klar for å vise seg frem, dette blir ingen walk-over!

Spillerne må gjøre jobben på banen! Vi ønsker oss energi, råskap, muskler, taklinger, jubel, passion, vi ønsker å se gutta som vi så de i sluttspillet, som vi så de i Terningen Arena i september og i kvartfinalen mot Runar i november… Da vinner vi kamper! 

Så kommer vi til supporternes oppgaver. Vi mener og har alltid ment at som supporter skal man backe sitt lag uansett medgang eller motgang. Til de som måtte irritere seg over vår positivitet, vi blir også frustrert, kritiske, men det er ikke noe vi kan skrive i kommentarfelt som ikke spillerne selv eller trener-team vet, de trenger ikke høre det fra oss. Så er det også sånn at det er i motgang laget trenger supporterne mest, som nå! Det handler om å vise spillerne at vi har troa på de, at vi ikke svikter, det handler om å gi dem energi og kanskje det lille ekstra som kan avgjøre kampen! 

Til søndag er vårt høyeste ønske en supporterbuss uten ett eneste ledig sete! X antall sms’er er sendt ut med både en og to purringer, vi gir oss ikke! Og hvis noen av dere som leser bloggen har både lyst og tid, dere er så hjertelig velkommen til å bli med. Det er ikke noe krav om å være medlem i Svermen, alle er velkomne. Det eneste dere trenger å gjøre er å sende en sms til Kari 95449538 så får dere alle detaljer. Vi garanterer hjemmebakst, kaffe og god stemning. 

Spillerne bruker utallige timer på trening, restitusjon, møter, reiser hver eneste uke, la oss bruke en søndag på å støtte dem når de trenger det mest! Vi er på oppløpssiden, nå må vi stå distansen ut sammen med laget vi elsker! 

GOD KAMP!