NY VIKTIG BORTEKAMP ALLEREDE SØNDAG – ØIF Arendal
Final8 NM Håndball 24-26 Feb 2023

NY VIKTIG BORTEKAMP ALLEREDE SØNDAG

Førstkommende søndag reiser ØIF Arendal til Bekkestua og kamp mot tabelljumbo Haslum. Så er spørsmålet om den siste tids motvind endelig kan snu. Det håpes at sørlendingene er sitt ansvar bevisst og legger søndagsturen til Nadderud Arena, for å støtte ØIF i en veldig viktig kamp.

Den siste tiden har ØIF Arendal slitt med motvind i seilene. Skader, marginer og andre faktorer har gjort at laget ikke har vist seg fra den siden vi er vant til. Søndag møter laget årets tabelljumbo, Haslum HK som kun har høstet 2 poeng så langt i sesongen. Selv om Bærumslaget ikke har høstet mange poeng, har laget spilt mange tette kamper og til tider hatt marginene mot seg. Det er aldri bare å hente poeng i noen hall, så det må jobbes for poengene også mot Haslum. Håpet er allikevel at vinden skal snu for ØIF Arendal og at man igjen kan komme inn på vinnersporet, nå som innspurten av sesongen er i gang.

Foto: Geir Terkelsen

Hantaru tilbake?

Dager før semifinalen i Final8 var Dragos Hantaru uheldig og tråkket over på trening, noe som resulterte i at han har vært satt på sidelinjen siden det. Restitusjonen av overtråkket har gått etter planen og håpet er at Hantaru skal være klar for søndagens kamp. Kampen i Bærum starter kl. 17 søndag og håpet er altså at en stor gjeng med Arendalittere tar turen for å gi gutta all den støtte de kan få.