Viktig bortekamp mot Fjellhammer – ØIF Arendal
Foto: Geir Terkelsen

Viktig bortekamp mot Fjellhammer

I kveld spiller ØIF Arendal sin første seriekamp etter helgens Final8. Gutta tar turen til Østlandet og Fjellhammer for en uhyre viktig seriekamp hva gjelder poeng. Sist lagene møttes i serien, hjemme i Sparebanken Sør Amfi i november, vant ØIF Arendal kampen 33 – 30.

Foto: Helge N. Olsen

Fjellhammer som ligger kun to poeng bak ØIF Arendal har siden lagene møttes sist, byttet trener, og USA sin landslagssjef, Robert Hedin har overtatt Fjellhammerskuta. Kampene mot Fjellhammer pleier å bli tette og jevne, så her må man være påskrudd i 60 minutter. Gutta har fått ett par gode treningsøkter etter semifinaletapet i Final8 lørdag ettermiddag, og reiser til Fjellhammer med en gjeng spillere som er sultne på å vise hva som bor i dem.

Kampen kan du se på TV2play eller følge oppdateringene på håndballforbundets live: https://www.handball.no/system/live-kamp/?matchId=7579511