SUPPORTERBLOGG: Vi setter kurs østover! – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Vi setter kurs østover!

Vi har knapt landet etter en magisk helg. Selvfølgelig var det kjipt med tap i semifinalen, både for vår egen del men mest med tanke på spillerne våre.

Det gjør vondt å se skuffelsen i ansiktene deres. Men vi klarte å riste tapet av oss og summen av alt vi opplevde gjennom Final8 er bare 10 av 10! For en jobb ØIF Arendal har gjort sammen med Norges håndballforbund, Arendal by, de frivillige, vi er så stolt og imponert og gleder oss allerede til 2024. Nå er det serien og viktige kamper på rekke og rad. Sluttspillet skal sikres, vi er på poengjakt.

Ivan Eres fra oppgjøret mot Fjellhammer i Sør Amfi. Foto: Geir Terkelsen

Fjellhammer er ingen enkel oppgave. De står med en sterk borteseier mot Halden i siste seriekamp hvor vår tidligere spiller Eirik Köpp hamret inn 12 mål! Gutta må vise muskler, vilje, energi og passion når de entrer Lørenskoghallen. 

Bortekamp på onsdager kan være trøblete for mange av våre supportere. Denne gangen ble det umulig med egen supporterbuss og det gjør vondt i hjertet å avbestille bussen. Vi ønsker alltid den beste støtten til ØIF Arendal, vi vil de skal vite at vi alltid backer de. 

Så idag er det 3 personbiler som setter kurs mot Lørenskog og kamp, vi gleder oss og håper vi kan bidra til at 2 poeng blir med hjem til vakre Arendal! 

Vi må bare fort innom det som mange i håndball-norge ler av i disse dager. Lederen i supporterklubben Taiga’n raser og vi i Svermen er årsaken. Torgeir Østenengen har litt av hvert på hjerte når det kommer til vår elendige supporterkultur, saken kan leses på Østlendingen, høy underholdningsfaktor! 

Det gjenstår 5 kamper i grunnserien, vi er på oppløpsiden og vi SKAL spille sluttspill! Kampen ikveld kan ta oss ett stort steg mot målet, vi er klare! 

GOD KAMP!