Vi ønsker Agder El Installasjon velkommen på laget! – ØIF Arendal

Vi ønsker Agder El Installasjon velkommen på laget!

ØIF Arendal sin salgssjef Jørn Holmestrand har i en tid jobbet med å få Agder El Installasjon med på B2B laget, og endelig har dette lykkes. «Jeg er kjempefornøyd med at AEI nå er med på laget og ser frem til et godt samarbeid de neste årene», sier en blid Holmestrand. AEI har signert bronseavtale som strekker seg over tre år.

Agder El Installasjon ved Controller, Jan William Idalen, har signert en treårs avtale med ØIF Arendal.

Firmaet, Agder El Installasjon AS er Grimstadrelatert, men har egen underavdeling i Arendal. Bedriften ønsker å sponse lokal idrett. Agder El Installasjon er en stor bidragsyter til breddeidretten i Grimstad innen håndball og fotball. Nå ønsker de også å støtte opp under eliteidretten via ØIF Arendal som de ser på som et spennende prosjekt. I tillegg til ØIF Arendal er Agder El Installasjon sponsor også av elitesatsingen til Jerv Fotball.

Controller, Jan William Idalen i Agder El Installasjon er selv en «håndballmann» og synes derfor ikke det var vanskelig å si ja til å inngå et sponsorsamarbeid med ØIF Arendal. «Håpet er jo at samarbeidet med ØIF Arendal skal bære frukter via kunderelasjonsbygging med de øvrige sponsorene i ØIF familien. Vi har allerede noen av sponsorene som kunder, men har alltid plass til flere. Dette blir spennende og jeg kan love at vi blir å se på B2B arrangementene som klubben arrangerer, uttaler en fornøyd Controller i AEI, Jan William Idalen.

Vi ønsker Agder El Installasjon velkommen til klubben og ser frem til et godt samarbeid fremover.