SUPPORTERBLOGG: Sparebanken Sør spanderer europacup på alle som ønsker! – ØIF Arendal
Foto: Helge N. Olsen

SUPPORTERBLOGG: Sparebanken Sør spanderer europacup på alle som ønsker!

Aller først må vi gi Sparebanken Sør honnør for måten de stiller opp på. Tidlig i februar ble det kjent at de spanderer Final8 billetter på 30 aldersbestemte lag, og nå sørger de for gratis inngang til alle som ønsker når vi tar imot serbiske Vojvodina i returoppgjøret i European Cup. Skriver våre faste supporterbloggere Kari og Ingrid Sunde.

Vi har ett relativt tøft utgangspunkt, det ble dessverre tap med 13 mål forrige lørdag. Det var mildt sagt uutholdelig å følge med via EHF sine sider. Det har ikke blitt publisert noe kampreferat men vi forstår jo at det ble tynt i rekkene når både Birk og Aksel fikk direkte rødt. Nå er det ny kamp, nye muligheter og vi har alt å vinne! 

Kristijan Jurisic fra forrige EHF European Cup kamp her hjemme. Foto: Helge N. Olsen

Vojvodina er ett lag vi som supportere ikke vet noenting om. Bortsett fra at de har bøllete supportere;) Det gir alltid litt ekstra spenning når man ikke kjenner til motstanderen, det er rett og slett superkult. Og selv om lokalavisen skrev at det er umulig for ØIF Arendal å gå videre etter tapet i Serbia så sier vi at det blir tøft men ikke umulig! 

Sålangt har det vært en berg og dalbane av oppturer og nedturer denne sesongen. Folk flest forstår at ØIF Arendal blir svekket og satt tilbake når det kommer skader på sentrale spillere. Selv om man nå har hentet inn nye spillere forstår nok folk flest også at disse må få tid til å spille seg inn. Det som gleder oss mest i disse dager er at vår kaptein Magnus endelig er tilbake etter skaden i begynnelsen av november. Det forsterker troa på mye moro i tiden som kommer. Og hvem vet? Kanskje skeptikerne allerede i kveld kan juble for at de tok feil… 

Vi kaster ut en liten brannfakkel på slutten… Hva er det med trege sørlendinger? Hvorfor var det knapt hentet ut gratisbilletter sent fredag kveld? Hvorfor er ikke vår semifinale mot Elverum utsolgt? Vi vet at noen medgangssupportere detter av lasset når resultatene uteblir, men ikke glem at sjansene for å lykkes øker i takt med støtten fra supporterne! 

Billetter til Final8 finner du her!

Idag er dagen for å komme seg på kamp! Europacup er kult, vi møter lag med annerledes spillerstil og Vojvodina er ifølge Leif (Gautestad) det beste gjenværende laget i European League. Det er gratis inngang for alle med kampstart klokken 17, vi snakker skikkelig familie-aktivitet! Ses i hallen.

GOD KAMP!