NY DAGLIG LEDER ANSATT – ØIF Arendal

NY DAGLIG LEDER ANSATT

Etter at tidligere daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen sluttet i sin stilling ved nytt år, har Per Carsten Michelsen vært konstituert daglig leder i klubben. Michelsen har nå takket ja til å fortsette jobben og kan i dag presenteres som klubbens nye daglige leder.

– Vi er svært fornøyde med at Per Carsten har tatt på seg denne rollen, sier styreleder Bjørn Jensen. – Han har vist seg som en effektiv leder og teamspiller, og vi har ingen tvil om at han vil fortsette å lede klubben i en positiv retning. Per Carsten sier selv: – Jeg er beæret over å få lov til å fortsette som daglig leder i ØIF Arendal Håndball Elite.  Klubben har en stolt historie og en sterk posisjon i lokalsamfunnet, og jeg gleder meg til å jobbe videre med våre verdier og vår strategi for å styrke denne posisjonen.

Dette er utdrag fra pressemeldingen som gikk ut i ettermiddag;

ØIF Arendal Håndball Elite er i dag stolte av å kunngjøre at Per Carsten Michelsen har blitt fast ansatt som daglig leder i klubben, etter en periode som konstituert. Per Carsten har løst rollen på en glimrende måte i konstitusjonsperioden, og klubben er veldig glade for at han nå har takket ja til å ta rollen videre på permanent basis. Per Carsten har et bredt kontaktnett både inn mot næringslivet, håndball-Norge og de frivillige, noe som vil være svært verdifullt for klubben vår. Hans lange og gode erfaring, kontinuitet i arbeidet og store arbeidskapasitet vil også være av stor betydning for å oppnå klubbens mål og videreføre våre verdier og strategi.

Vi ønsker Per Carsten velkommen som permanent daglig leder i ØIF Arendal Håndball Elite, og ser frem til å samarbeide med ham for å sikre at klubben fortsetter å vokse og utvikle seg.