SPAREBANKEN SØR INVITERER ALLE PÅ GRATIS KAMP OG SKØYTEBANEN ER GRATIS FOR ALLE MED KAMPBILLETT. – ØIF Arendal
Foto: Helge N. Olsen

SPAREBANKEN SØR INVITERER ALLE PÅ GRATIS KAMP OG SKØYTEBANEN ER GRATIS FOR ALLE MED KAMPBILLETT.

Lørdag 18. februar 17:00 spiller ØIF Arendal returoppgjør mot serbiske Vojvodina i europacupen hjemme i Sparebanken Sør Amfi. Arendal fikk det tøft i Serbia der laget måtte se seg slått med hele 13 mål. På tross av stortapet er det en offensiv tankegang foran returoppgjøret. Sparebanken Sør byr på gratis inngang til alle.

Sparebanken Sør inviterer alle på gratis kamp og skøytebanen er gratis for alle som har kampbillett!

-Dette laget er mulig å slå med 13 mål, akkurat som det også er mulig å tape med 13 mål. Så får vi se om vi kan «lure» dem på hjemmebane lørdag, uttaler trener Heine Jensen. Så hvorfor ikke ta en dag oppe på Myra, der man først koser seg på skøytebanen, for så å se Europacup kamp etterpå. I Sparebanken Sør Amfi vil kaféen også være åpen, så mulighet for å få kjøpt god mat og drikke er også tilstede.

FULLE TRIBUNER?

Denne lørdagen burde folk kjenne sin besøkelsestid når en av ØIF Arendals viktigste støttespillere, Sparebanken Sør, inviterer alle som kan krype og gå til håndballkamp denne ettermiddagen. ØIF Arendals kommersielle leder, Trond Christoffersen synes dette er et bra initiativ som Sparebanken Sør her gjør. -For det første er dette siste kampen før Final8, så det blir en slags «generalprøve», der folk vil få en smakebit av hva som venter av show og moro. For det andre, er det mange som har det tøft økonomisk om dagen og nå har familien virkelig mulighet til å finne på noe koselig sammen, som ikke koster skjorta, sier en entusiastisk Christoffersen

Barn som jubler og heier i Sør Amfi

FAMILIENS DAG

Dette kan bli en super familiedag i og rundt Sparebanken Sør Amfi. Dersom man skriver ut en gratis kamp billett og viser denne på skøytebanen, vil man få gratis inngang også der. Dermed kan en familie starte dagen med fysisk aktivitet, lek og moro på skøytebanen, før man tar turen opp i Sparebanken Sør Amfi, kanskje spiser litt i kaféen og så er klare til å følge ØIF Arendal mot serbiske Vojvodina. Så sett av lørdagen!!