Stinn brakke på Sponsorquiz hos Castelle – ØIF Arendal

Stinn brakke på Sponsorquiz hos Castelle

Onsdag kveld var det klart for runde to av sesongens «Sponsorquiz» og denne gangen all time High hva gjaldt påmeldinger av lag. Omkring 150 mennesker fordelt på noen og tjue lag ga en god stemning og hard konkurranse. Det ble kjørt to runder med allmenn quiz, en bildequiz og kvelden ble avsluttet med musikkquiz, der den ene svensktoppen avløste den andre

Kommersiell leder i ØIF Arendal, Trond Christoffersen er primus motor for disse quizene og har kunne fortelle redaksjonen at interessen blant sponsorene er meget god. – Jeg tror dette er noe mange bedrifter egentlig har lengtet litt etter. Det å kunne samles litt uformelt etter jobb og konkurrere med andre bedrifter på en helt annen måte. Vi ser jo en økning i antall påmeldinger fra første til andre quizrunde og tilbakemeldingene er udelt positive. Så får vi se etter siste runde i april, hvilken bedrift som kan kalle seg quizmester, smiler Christoffersen lurt.

Intern kamp

Det er ikke bare firmaene som konkurrerer seg i mellom, noen av bedriftene har flere quiz lag i samme bedrift og der er alltid konkurransen stor. ØIF Arendal har et eget administrasjons lag og spillerne har sitt eget lag, i tillegg har supportergruppen Svermen ett lag. Innad i klubben er konkurransen så sterk, at enkelte på administrasjonslaget uttalte til redaksjonen at det viktigste er ikke å vinne, men å slå spillernes lag. Jubelen sto derfor i taket da administrasjonen «knuste» spillerne i musikkquizen. At spillerne derimot tok ett poeng mer i allmenn quizen, la ingen demper på stemningen. – Vi leder jo fortsatt med to poeng over dem sammenlagt, uttalte en fornøyd quizer på administrasjonslaget.

Hvem som vinner quizen totalt blir først klart i april. Da går nemlig tredje og siste runde av stabelen. Dette blir virkelig spennende, avslutter Trond Christoffersen.