NORSK HÅNDBALL UNDER HACKER ANGREP – ØIF Arendal

NORSK HÅNDBALL UNDER HACKER ANGREP

De fleste klubbene i Rema 1000 ligaen sine facebook sider er nå under et dataangrep. Flere sider er nede, mens andre får lagt til innhold som ikke har med håndball og gjøre. I skrivende stund er ikke ØIF Arendal sine sider berørt, men dette er et pågående angrep og ting endrer seg fort.

Illustrasjonsfoto

Norsk Topphåndball og leverandør av markedstjenestene til våre Facebook sider har i ettermiddag sittet i møte med klubbene for å se på hvilke løsninger som må til for å komme tilbake til normalen. Ingen kan si noe om hvor lang tid det vil ta å løse problemene, men det jobbes nå på flere kanter for å stoppe angrepet.

Klubbene som er hardest rammet pr. nå er Vipers Kristiansand og Elverum, der begges Facebook sider for tiden er nede. Vi kommer tilbake med oppdateringer så snart vi har mer informasjon.