BØRSEN: Storspill var ikke nok – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: Storspill var ikke nok

ØIF-keeper Ivan Eres storspilte i en omgang. William Fiala Gjermundnes banket inn 10 mål. Nyervervelsen Sebastian Schultz Hansen som er på lån fra Kristiansand, viste lovende takter, og Lars Jakobsens comeback luktet det svidd av da ØIF tapte thrilleren mot Elverum. 32-31 vant Elverum etter straffedrama i sluttsekundene. Men hvem var best på børsen?

William Fiala Gjermundnes belønnes med 5 poeng av ØIFs egen jury. Han prikket inn fem mål i hver omgang og leverte strålende skyting. Spørsmålet er om han ikke ble snytt for et straffekast i sluttminuttene også – en episode som var nokså identisk med straffekastet som Elverum fikk sekunder før slutt, og hvor Tobias Grøndahl sikret Elverum-seier.
William Fiala fikk kun frikast i en tilsvarende situasjon.

Tre poeng går til Ivan Eres som leverte en gnistrende førsteomgang. I andre omgang ble han etter kort tid erstattet av Kristijan Jurisic som også vartet opp med noen viktige redninger.

To poeng går til 29 år gamle Sebastian Schultz Hansen. Kristiansanderen styrte spillet med den største selvfølgelighet, og hadde mange vakre innspill til strek – samt tre scoringer. Hans inntreden i laget lover godt.

Siste poenget går til comeback-Lars. Dansken som la opp foran årets sesong, drev spillet fremover i kontrafasen og Jakobsen viste også frem en suser av et underarmsskudd. Dette var jo signaturskuddet til Lars Jakobsen som ble spurt om hjelpe til ettersom Mario Matic, Mathias Larsson og Magnus Søndenå er langtidsskadet. Fire scoringer ble det på Jakobsen.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.
Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, tidligere nettredaktør Tore Abrahamsen, tidligere ØIF-spiller Knut-Inge Jørgensen og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.