FORTSATT LEDIGE HOTELLROM I ARENDAL SENTRUM UNDER FINAL8 – ØIF Arendal

FORTSATT LEDIGE HOTELLROM I ARENDAL SENTRUM UNDER FINAL8

Hotell Arendal er byens nyeste hotell og ligger midt i sentrum, nær busstasjon og parkeringshus og kun 10 minutters kjøretur fra Sør Amfi. Hotellet har automatisert og digitalisert booking, inn og utsjekk og har ikke betjent resepsjon som gjør at de kan tilby lavere priser enn andre hotell. 

Vi har mange ulike romtyper, tilpasset ulike behov og antall reisende, sier hotelldirektør, Margrethe Svinøy.

Et av hotellets store familierom.

Mange tradisjonelle og fordyrende hotellfasiliteter er valgt bort, og hotellet er først og fremst en plass man sover. De fleste rommene er små, men har gode senger og moderne flislagte bad. Vi har i tillegg til enkelt og dobbeltrom en rekke ulike flersengsrom og familierom som passer for venner og familier som vil dele rom. Det finnes 9 leiligheter med kjøkken, og TV på både leiligheter og alle dobbeltrom.

Vi tror at de som besøker Arendal bruker tiden sin andre steder enn på hotellrommet, og håper de heller opplever byen og alt den har å by på! Under Final 8 blir det hvertfall ikke mye tid på hotellet, men en en god seng å sove i har du hos oss, påpeker Svinøy.

Hotellet har 76 rom med bad, og en morderne sovesal med sengebokser og kapselrom. Med lave priser og kort avstand til buss- og jernbanestasjon, restauranter og puber i sentrum er dette en perfekt løsning for deg som ikke ønsker å blåse hele Final8 budsjettet på overnatting.

Link til hotellets sider; https://hotellarendal.no/rom/