G18 LERØY: – Gutta fortjener at hallen fylles opp til lørdag – ØIF Arendal
ØYESTAD G18 22/23: Magnus Tveitdal Olsen (f.v), Mathias Wahlstrøm, Oskar Røyneland, Edgaras Leknickas, Trygve Naustvoll, Markus Haslestad, Ask L. Brekka, Erik Falk Lorentzen, Mathias T. Olsen, Odin Ausland, Arni Sigurbergsson, Tengel Østerhus Lindheim, Ali Obaid Gashan og Tor Emil Vimme.

G18 LERØY: – Gutta fortjener at hallen fylles opp til lørdag

Øyestad IF G18 spiller sesongens første kamper i den landsomfattende Lerøy-serien når sterke Bækkelaget og Tiller gjester Nedeneshallen lørdag. Det blir gratis inngang for barn og unge under 16 år.

ØYESTAD G18 22/23: Magnus Tveitdal Olsen (f.v), Mathias Wahlstrøm, Oskar Røyneland, Edgaras Leknickas, Trygve Naustvoll, Markus Haslestad, Ask L. Brekka, Erik Falk Lorentzen, Mathias T. Olsen, Odin Ausland, Arni Sigurbergsson, Tengel Østerhus Lindheim, Ali Obaid Gashan og Tor Emil Vimme.

– Vi inviterer til en fin håndball-lørdag i Nedeneshallen. Gutta er klare, kiosken er fylt opp og tribunene er klare, sier Rune Falk Lorentzen i foreldregruppa før lørdagens Lerøy-runde hjemme i Nedeneshallen.

Sterk motstand
Både Bækkelaget (Oslo) og Tiller (Trondheim) er i likhet med Øyestad kjent for godt talentarbeid. Lorentzen tror derfor lørdagens tre kamper blir spennende og at publikum får en god anledning til å se fremtidens spillere på parketten i Nedeneshallen.
– Vi vet at guttene er i en meget tøff avdeling, men de er klare for en skikkelig utfordring. Derfor blir det ekstra spennende å se hvordan guttene løser utfordringene, sier Falk Lorentzen videre.
Spillertroppen er satt sammen av gutter fra store deler av byen, som – selvsagt – Nedenes og Asdal, Saltrød, Hisøy, byen og Froland. Troppen består av spillere i årgangene 2004-2006.
Øyestad og Bækkelaget møtes klokken 11 lørdag, mens gjestene Tiller og Bækkelaget gjør opp seg mellom klokken 15. Lørdagen avsluttes med Øyestad mot Tiller klokken 19. Øyestad G12, G13, G14 og J14 fyller opp kampprogrammet mellom Lerøy-kampene.

For Lerøy-kampene er inngangsprisen satt til 50 kroner per kamp /100 kroner for hele lørdagen.
– Vi har også ordnet fine premier som vinnes på inngangsbilletten og i loddsalget. Alt er klart for en flott lørdag i Nedeneshallen, avslutter Rune Falk Lorentzen.

Foruten Bækkelaget og Tiller møter Øyestad-guttene Fyllingen, Sotra, Runar, Bjørnar, Fjellhammer og Charlottenlund i Lerøy-serien.