Dette er Elverum-sjefens nye jobb – ØIF Arendal
Mats Fredriksen

Dette er Elverum-sjefens nye jobb

I forrige uke ble det kjent at Elverums daglige leder Mats Fredriksen gir seg i klubben. Han har fått som toppklubbutvikler i Norsk Topphåndball.

Elverums daglige leder Mats Fredriksen blir toppklubbutvikler i Norsk Topphåndball.

Norsk håndball er i en spennende utvikling om dagen med blant annet verdens beste lag på
kvinnesiden, samt en ekstraordinær satsing fra flere klubber både på kvinne- og herresiden. I tillegg har landslagene over lang tid prestert på aller høyeste nivå. Klubbenes interesseorganisasjon, Norsk Topphåndball (NTH), har sammen med klubbene vedtatt nye spennende utviklingsmål for kommende sesonger. Det skriver NTH i en pressemelding. Norsk Topphåndball (NTH) er interesseorganisasjonen for norske toppklubber.

For en drøy måned ble ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen presentert som ny kommersiell sjef for Norsk Topphåndball fra nyttår av. Nå er altså enda en strategisk stilling på plass: Toppklubbutvikler. Fredriksen var daglig leder i Halden Topphåndball før han overtok roret hos østerdølene i 2018. Daglig leder i NTH, Hein Barthold, er veldig fornøyd med at NTH har fått med Mads på laget.
– Mads har en spennende og variert bakgrunn fra to klubber i REMA 1000-ligaen. Han kjenner derfor
godt til utfordringene klubber på ulikt nivå står i. I tillegg er han kreativ og ambisiøs, og vil sammen
med oss andre bidra til at NTH og klubbene fortsetter den positive utviklingen, uttaler Barthold ifølge pressemeldingen.
Mads Fredriksen skal i følge pressemeldingen bidra til å utvikle klubbhåndballen nasjonalt. Han vil i samarbeid med NTH og klubbene arbeide med utvikling innenfor organisasjon, arrangement, marked og salg.
– Jeg er veldig heldig som har hatt muligheten til å jobbe med håndball i mange år. Jeg har lært
masse, og utviklet meg mye gjennom jobbene i Halden og Elverum. Jeg føler at jeg har fått utfordret
meg selv hver eneste dag i dette «sirkuset». Nå er tiden inne for nye utfordringer, og jeg håper jeg
kan bidra til at flere klubber tar steg i årene fremover. Jeg er veldig motivert, og gleder meg til å
utvikle meg videre i samarbeid med kolleger og klubber i Norsk Topphåndball, sier Mads Fredriksen ifølge pressemeldingen.