GJENOPPSTÅR: – Det er nå klubben trenger støtte – ØIF Arendal

GJENOPPSTÅR: – Det er nå klubben trenger støtte

Supportergrupperingen #DetRødeHjørnet gjenstoppstår når Runar Sandefjord inviterer til kvartfinale kommende søndag. Bussen er klar og unggutta forbereder seg.

Supportergrupperingen DetRødeHjørnet står klare i Runarhallen kommende søndag når kampen om Final8-billettene skal avgjøres.

– Det er ingen hemmelighet at laget sliter om dagen og da trenger de all hjelp de kan få. Derfor gjenoppstår DetRødeHjørnet til bortekampen og kvartfinalen mot Runar i Runarhallen kommende søndag. Vi blir et sted mellom 30 og 40 som drar østover, og vi har mye uforløst energi som skal ut. Det står om en plass i Final8. Final8 i Arendal uten ØIF Arendal blir ikke skikkelig. Derfor må vi være den åttende mann og bidra til at gutta kommer i rett stemning på banen, sier en kampklar og selvutnevnt talsmann Magnus Tveitdal Olsen til oifarendal.no.

Kontroverser
Supportergrupperingen sørget forrige sesong for en del kontroverser gjennom sesongen. Drammens Hermann Vildalen var en av spillerne som fikk høre det fra grupperingen i en av kampene sist sesong, men han tok det hele med stoisk ro og etterlyste enda flere supportere av samme støpning da.
– Det er ingen hemmelighet at Runar er favoritter med tanke på tabellplassering og form om dagen. Runar har også en hjemmebanefordel.
Derfor blir bidraget fra Svermen, andre ØIF-entuasiaster og ikke minst DetRødeHjørnet ekstra viktig søndag kveld.
– Vi blir synlige på lik måte som tidligere. Det blir mye rop, både positive rop til eget lag og litt annet til Runar-gjengen. For her står det om en plass i Final8, avslutter Magnus Tveitdal Olsen i DetRødeHjørnet.

Siste ord er neppe sagt.