SISTE: Sliter på Jæren – se 2.omgang nå – ØIF Arendal

SISTE: Sliter på Jæren – se 2.omgang nå

ØIF Arendal kjemper med alt hva man har borte mot Nærbø, uten skadde Magnus Søndenå og Mathias R. Larson samt en syk Dragos Hantaru i troppen. Nå må et mirakel til for å ta poeng på Jæren.

Ivan Eres åpnet bra, men det hjalp ikke før hvilen mot Nærbø – som leder 16-8 til pause.

– Vi startet kampen godt, nok aggresitivitet i forsvar og godt keeperspill. Vi tar for raske avslutninger og brenner for mange sjanser, sa ØIF-trener Luka Panza blant annet til TV2 Play etter førsteomgangen.

Slik var omgangen
ØIF Arendal, anført av Jørg William Fiala Gjermundnes og Ivan Eres, kjempet hardt uten nevnte Søndenå, Larson og Hantaru i kamptroppen borte mot Nærbø. Halvveis i førsteomgangen sto det 5-4 til hjemmelaget foran et engasjert hjemmepublikum – og en høylytt delegasjon fra Svermen, i Nye Loen.
Ivan Eres likte seg godt på Jæren i det første kvarteret og sto da med 38% redninger, uten at Mario Matic og ØIF Arendal maktet å utnytte dette til å føre an i målprotokollen. Særlig vertenes Tord Haugseng var heit og gjorde det vanskelig for evnte Eres utover i omgangen. Nærbø lyktes med å stoppe ØIF Arendals angrepsspill samtidig som de vartet opp med fine kombinasjoner selv fremover. Nærbø leder 16-8 til pause.
Jørg William Fiala Gjermundnes hamret inn halvparten av ØIF Arendals mål for hvilen, mens nevnte Tord Haugseng også står med fire mål. Nærbøs målvakt Joachm Christensen står med 53 i redningsprosent etter førsteomgang.

PS: Andreomgang ser du på TV2 Play nå!