NORGE: Elverum rotet nesten bort en solid åttemålsledelse – ØIF Arendal

NORGE: Elverum rotet nesten bort en solid åttemålsledelse

Alt kan skje i Rema 1000-ligaen denne sesongen. Det er tydelig etter at Kristiansand lå under 8-16 like før pause, men snudde, tok ledelsen med ti minutter igjen. Da syntes Tobias Grøndahl nok fikk være nok.

Tobias Grøndahl og Elverum rotet bort 16-8 ledelse, men på slutten viste Grøndahl at nok fikk være nok i Aquarama.

Mens Kolstad tok sin tiende strake seier i Rema 1000-ligaen, sliter regjerende mester Elverum med å finne flyten i eget spill. Onsdag ble det tap på hjemmebane mot Bækkelaget, og lørdag gjorde Kristiansand alt e kunne for at nedturen for østerdølene skulle fortsette i Aquarama. Elverum tok oppskriftsmessig kommandoen i Kristiansand og ledet 16-9 til pause. Hva KRS-trener Tobben Evjen sa i pausen til hans Kristiansand-spillerne vites ikke, men det hjalp. For tolv minutter etter hvilen sto det 20-20 i Kristiansand. Etter 50 minutters spill sto det 24-21 på tavla i Aquarama. Da synes Tobias Grøndahl og Elverum at nok fikk være nok. Østerdølene snudde kampen og vant til slutt 29-27. Grøndahl satt inn Elverums to siste mål. Daniel Blomgren scoret ni mål for Elverum, mens Herman B. Oftedal satt inn seks for Kristiansand.

NB: ØIF Arendal spiller mot Nærbø borte i skrivende øyeblikk. Kampen kan ses på TV2 Play.