KAMPDAGSBLOGG! – Snur det idag? – ØIF Arendal

KAMPDAGSBLOGG! – Snur det idag?

Vi setter kurs vestover og Jæren. Nærmere bestemt Nye Loen, og vi skal møte Nærbø. Sist gang vi gjestet Nye Loen måtte vi returnere med stortap, det skal vi revansjere i dag! Snur det i kveld?

Mario Matic, her i duell med tidligere Nærbø-spiller Andreas H. Haugseng og toppscorer Tord Haugseng.

Nærbø ligger på en tiende plass med to seire, to uavgjort og fem tap De har en sterk borteseier mot Fjellhammer i sist kamp, mens vi tapte knepent mot Bækkelaget. Og vi må innrømme at vi hadde sett for oss fire nye poeng etter kampene mot KRS og Bækkelaget.
De to kampene er nok en påminnelse om at ingen poeng kan settes på konto før kampen er spilt! Det gjør så vondt å tape, det gjør enda vondere å se skuffelsen og frustrasjonen hos spillerne. Og det er nå de trenger oss som mest! 

Vi er ikke mange som reiser vestover idag. Skuffende få faktisk. Det så lenge mørkt ut med tanke på å kjøre egen buss. Vi besluttet å gjennomføre, selv om Svermen får ett stort økonomisk tap. Det er tross alt vår viktigste oppgave å sitte ringside når kampen blåses i gang. Kanskje sitter det noen som ikke fikk til å være med, men ønsker å bidra? Da er det bare å vippse til Svermen.
Vi som tar turen skal love å gi ALT pluss enda litt til! 

Vi føler oss så takknemlige som gjennom vår lidenskap for håndball og ØIF Arendal får oppleve disse turene – sammen med folk vi har blitt så glad i. Nærbø-turen har blitt ekstra spesiell for oss. Da er nemlig flere i familien med. Kusinene/niesene Kaja og Ida er jo ofte på plass på kamper. Sammen med dem utgjør vi The Sundes. I tillegg er tante/storesøster Eli, onkel/svoger Helge og hans lillebror med og går på ved Statoil Sira, DET blir stas. Så i dag utgjør familien Sunde/Birkeland 1/3 av bussens passasjerer:) 

I dag handler det om å finne veien tilbake, få troa på seg selv og konseptet, ta noen kvantesteg mot toppnivået. Det er for så vidt vanskelig å utpeke noen favoritt i denne kampen. Ut fra resultatene har både Nærbø og ØIF underprestert, men vi setter favorittstempelet på Nærbø med deres hjemmebanefordel. De er kjent for sitt entusiastiske publikum som også klarer å kle seg i Nærbøs farge blått. Her har ØIF sine tilskuere litt å lære.
Vi får nok sterk konkurranse på tribunen, men vi trives som underdogs og skal nok sette vårt preg på kampen. 

Vi vet det er en spillergruppe som er sultne på seier. De må dessverre klare seg uten kaptein Søndenå. Han har vært ekstremt god for oss denne sesongen. Men det betyr rett og slett at andre må stå frem og ta ansvar. Ekstra gledelig er det at vår kjære Sondre Paulsen har gjort comeback og vikarierer når Magnus går skadet. Det skaper trygghet med rutinen, samtidig som Birk får avlastning i sin posisjon. 

God stemning, kaffe, kake, pizzasnurrer og kanelsnurrer er stikkord for bussturen, vi gleder oss! Så håper og tror vi på en spennende og god kamp hvor våre spillere viser muskler! Vi går for seier på banen og tribunen i Nye Loen!

God kamp!