BØRSEN: Disse spillerne fikk poeng – ØIF Arendal

BØRSEN: Disse spillerne fikk poeng

ØIF Arendal åpnet sterkt, men sluknet etter få minutter. Etter hvert ble laget ydmyket i av Nærbø i fjøset.

Jørg William Fiala Gjermundnes fikk flest poen på børsen mot Nærbø.

Det var dessverre ikke mange spillere som meldte seg på da ØIF skulle prøve å reise seg etter to strake tap, men noen prøvde. Jørg William Fiala Gjermundnes var ØIFs bestemann. Han honoreres med fem poeng av ØIFs selvutnevnte jury.
Syv mål scoret Fiala – noen av dem av den lekreste sorten – men det ble litt for mange bom også.
34-24 vant Nærbø, og dermed er ØIF på åttendeplass i Eliteserien. Kun ett poeng skiller fra en 10. plass. – Vi visste forutsetningene før kampen var vanskelig, sa ØIF-trener Heine Jensen til handballTV etter stortapet.
ØIF manglet både Magnus Søndenå, Mathias Larsson og Dragos Hantaru i denne kampen, og var i realiteten sjanseløse tross en god start både i første og andre omgang.
-Vi får ikke ballen til å springe vår vei. Slik er det for oss nå. Vi må bare hjem og jobbe videre, sa ØIF-treneren til TV2 Play.
Det ble for mange bom for ØIF i kampen – 24 i tallet. Mario Matic var en av flere som bommet mye. Men playmakeren var likevel blant ØIFs beste og får tre poeng av juryen. To poeng går til Sander Løvlie Simonsen, og Aksel Strupstad honoreres med ett poeng.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, nettredaktør Tore Abrahamsen, tidligere ØIF-spiller David Rui og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.