NORGE: Elverum-sjefen gir seg – ØIF Arendal

NORGE: Elverum-sjefen gir seg

Elverums daglige leder Mats Fredriksen slutter i Elverum. Det melder klubben i en pressemelding fredag.

Fredriksen, som kom til Elverum i 2018, har sagt opp jobben sin og østerdølene presiserer i pressemeldingen at det ikke foreligger dramatikk i forbindelse med oppsigelsen.
– Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått jobbe i landets beste håndballklubb. Jeg har fått mange nye venner, og har utviklet meg masse siden 2018. Grunnen til at jeg har sagt opp er at det har dukket opp nye og spennende muligheter for meg. Disse mulighetene kan gjøre at jeg utvikler meg videre som både person og fagmann. I tillegg blir totalpakken for familien bedre, da jeg får litt flere muligheter til å være pappa og ektemann i årene fremover. Det er viktig for meg. Jeg er veldig motivert for å avslutte min jobb i Elverum Håndball på en god måte, sier Fredriksen til Elverums nettside idag.

Styreleder Espen Strøm takker Fredriksen for arbeidet han har lagt ned for klubben.
– Elverum Håndball har hatt en rivende utvikling og Mads har vært en del av denne utviklingen og har mestret jobben sin på en veldig bra måte. Vi vil benytte anledning til å takke han for alt han har bidratt med og vil ønske han masse lykke til med karrieren sin i fremtiden, sier han ifølge pressemeldingen.

PS: Elverum gjester et Kristiansand i form i Aqurama lørdag kveld i Rema 1000-ligaen.