FIALA: – Denne betyr mye for oss – ØIF Arendal

FIALA: – Denne betyr mye for oss

Jørg William Fiala Gjermundnes la ikke skjul på hvor langt nede han var etter tapene mot Kristiansand og Bækkelaget. Lørdag kveld skal han og ØIF Arendal finne tilbake til vinnersporet mot sjefens gamleklubb.

Jørg William Fiala Gjermundnes forteller om en bra trøkk på treningene før lørdagens bortekamp mot Nærbø – ØIF-sjef Heine E. Jensens eks-klubb, lørdag kveld.

– Å vinne mot Nærbø i Nye Loen betyr mye for oss. En ting er at det er Heines tidligere klubb, men vi må uansett opp på hesten, finne tilbake til vinnersporet og rett og slett vinne håndballkamper igjen. Denne kampen betyr mye for oss, fastslår Jørg William Fiala Gjermundnes som satt inn åtte scoringer mot Bækkelaget sist helg.

Elverum-seier
For det hjelper Fiala Gjermndes og lagkompisene lite at Bækkelaget hentet hjem to nye poeng mot Elverum i Terningen Arena onsdag kveld.
– På papiret skal vi et bedre lag enn Bækkelaget, men i den kampen klarte vi ikke å vise det. Derfor ble det tap. Personlig hadde jeg det veldig tungt ettersom Kristiansand-tapet fortsatt satt godt i kropen i før kampen mot Bækkelaget sist helg. Så ble det et nytt surt tap der. Da sier det seg selv at man er langt nede, men spillertroppen er profesjonell. Vi har omstilt oss og kun tenkt på det vi skal gjøre fremover. Vi har hatt god stemning på treningene inn mot kampen og ikke latt de negative følelsene få fotfeste. Nå skal vi reise kjerringa og vinne lørdag kveld på Jæren, fastslår Fiala Gjermundnes overfor oifarendal.no.
Mens ØIF Arendal reiser vestover for å vise potensialet og å gjøre kvelden til en hyggelig affære for Heine E. Jensens tilbakekomst til klubben og tettstedet han forlot i sommer med en E-cuptittel rikere.

Stoppe kontringer
I liket med ØIF Arendal ønsker Nærbø å prege kampene med hurtig ankomtsspill. Fiala sier det blir ekstra viktig å stoppe hjemmelagets kontringsspill.
– Det blir avgjørende i den biten av spillet. Vi må også være ekstra disiplinerte i angrepsspillet slik at de ikke får løpe inn enkle mål. Vi må opp på hesten. For vi skal tilbake på vinnersporet. Det er det ingen tvil om, avslutter Jørg William Fiala Gjermundnes før lørdagens match mot Nærbø som står med seks poeng så langt denne høsten i Rema 1000-ligaen.

PS: Kaptein Magnus Søndenå blir ikke klar til lørdagens oppgjør i Nye Loen.