LEDIGE SETER: – Det er nå gutta trenger vår støtte – ØIF Arendal
Svermen på vei til borte kamp som vanlig. ARKIVFOTO

LEDIGE SETER: – Det er nå gutta trenger vår støtte

Lørdagens bortekamp mot Nærbø betyr litt ekstra, og du kan være med Svermen-bussen for å støtte gutta fra tribunen.

– Det er ledige plasser i bussen og vi vil gjerne ha med nok med supportere slik at vi kan støtte gutta frem til seier i Nye Loen. Det er nå gutta trenger vår støtte, fastslår en kampklar og optimistisk Svermen-dronning Kari Sunde til oifarendal.no.

Tur/retur
Kampen mellom Heine E. Jensens gamleklubb fra Jæren og ØIF Arendal spiller lørdag klokken 18. Bussen kjører fra Harebakken klokken 12:30 lørdag kveld og koster 300 kroner. Kampbillett kommer i tillegg. Som vanlig serveres hjemmebakst og kaffe ombord. Hjemreisen skjer etter kampslutt.
– Vi må ha flere påmeldte for at skal bli busstur. Alle er velkommen, enten med er medlem i Svermen eller ei. For det er nå gutta trenger solid backing fra alle oss som elsker klubben, sier en som vanlig engasjert Kari Sunde til oifarendal.no.

Påmelding gjøres ved å sende Sunde en sms til 95449538.