SISTE: Tøffe tak før pause i klubblegendens comeback – ØIF Arendal

SISTE: Tøffe tak før pause i klubblegendens comeback

Det ble bokstavelig talt noen tøffe tak i 1.omgang mellom ØIF Arendal og Bækkelaget i Sondre Paulsens comeback i ØIF-trøya.

Aksel A. Strupstad og Frederik Børm

Slik var omgangen
Sondre Paulsen gjorde comeback i dagens match mot et Bækkelaget i god poengform om dagen. Det fikk naturlig nok mye fokus før kampen, men det var naturlig nok Birk H. Inselseth som måtte ta mye ansvar i kaptein Magnus Søndenås skadefravær. Inselseth åpnet kampen sterkt med en målgivende, godt forsvarsspill og sørget for at Bækkelagets toppscorer Jens D. Plougstrup pådro seg to-minutter før det var gått fem minutter.
ØIF Arendal ledet 3-2 etter fem minutters spill, etter scoringer av Olaf. R. Hoffstad, Dragos Hantaru og Sander L. Simonsen. Det så forøvrig lyst ut for kvelden da Ivan Eres stoppet gjestenes første straffekast, men vertene bet seg fast. ØIF Arendal misbrukte litt for mange sjanser og gjorde unødige tekniske feil, noe som bidro til at Oslo-laget hang godt med før pause.
Bækkelaget tok ledelsen 10-9 ti minutter før pause, men Olaf R. Hoffstad utlignet sekunder etter med sitt fjerde for kvelden til 10-10.
Bækkelaget overtok deretter initiativet og ledet 12-11 etter 25 minutters spill. Da kom nevnte Paulsen på banen. Paulsens hjemkomst ga Jørg William Fiala Gjermudnes fart i spillet. Kristiansanderen utlignet deretter til 12-12. Gleden ble kortvarig ettersom Bækkelaget viste at den siste tidens gode poengform ikke har vært tilfeldig. Stillingen etter 28 minutters spill var 14-12 favørgjestene fra Tigerstaden.
Det nevnte samspillet mellom Fiala og Paulsen bidro til redusering til 13-14. Bækkelaget leder til 15-14 til pause.

ØIF Arendals Olaf R. Hoffstad er mestscorende med 4 mål før pause, mens Christoffer Tofte Langerhuus og Jens D. Plougstrup har satt inn samme antall for gjestene.