FIALA: – Det hjelper ingenting med denne her, men vi skal reise oss – ØIF Arendal

FIALA: – Det hjelper ingenting med denne her, men vi skal reise oss

Jørg William Fiala Gjermundnes satt inn åtte mål i kveldens 28-29 tap hjemme mot Bækkelaget og ble kåret til banens beste. Det ble en fattig trøst.

Bestemannsprisen gikk til Jørg William Fiala Gjermundnes. Her blir takket og gratulert av fremtidshåp fra Øyestad IF Håndball.

– Det hjelper lite med denne her. Ingenting, fastslår Jørg William Fiala Gjermundnes etter kampenslutt mens han ser ned på gavekortet han fikk som bevis på han var ØIF Arendals beste spiller i kveldens oppgjør mot Bækkelaget.
Men det var en mager trøst for Fiala.

Fra 12-målseier til tap
For ØIF Arendal var klare forhåndsfavoritter mot gultrøyene fra Bækkelaget. Bomskudd, tekniske feil og et Bækkelaget med mye energi ble en kombinasjon Fiala og ØIF Arendal-spillerne ikke klarte å finne ut i kveldens kamp i Sparebanken Sør Amfi. Fiala hamret inn fire mål på stripe i begynnelsen av andreomgangen og sørget egenhendig for at ØIF tok igjen Jens D. Plougstrup og Bækkelagets forsprang utover i omgangen. Dog, Fiala maktet ikke å sette inn den siste reelle sjansen på 27-27.
– Jeg har ikke så mye å si om dette her utover at vi må komme oss på treningsfeltet, trene på det vi ikke får til. Jeg er langt nede, sier en frustrert Fiala Gjermundnes.

Skal snu
– Hvordan skal man snu dette?
– Som sagt må vi trene på det vi ikke får til, omstille oss og å finne tilbake til gleden ved å spille håndball. Vi må finne tilbake energien og jobbe knallhardt. Vi er profesjonelle og da må gjøre jobben som behøves, svarer han.
ØIF Arendal ligger nå på 7.plass med 10 poeng. Neste lørdag venter en tøff bortekamp mot Nærbø – Heine E. Jenens eks-klubb i Nye Loen. Nærbø har i likhet med ØIF Arendal sesongåpnet under pari. ØIF Arendal-spillerne har nå en uke på å restituere seg før møtet med Tord Haugeng & co.
– Vi må – må – jobbe videre. Idag er vi for uskarpe, udyktige og altfor mange tekniske feil. Nå skal vi bruke uka for å klarne hodene våre. Som mot Kristiansand klarer vi ikke å sette oss i en posisjon der vi kan få avsluttet angrepene og kampen i seg selv i sluttminuttene, forklarer Heine E. Jensen.
Sondre Paulsen gjorde forøvrig comeback i kveldens oppgjør uten at han klarte å sette sitt preg på oppgjøret. Paulsen er vikar for kaptein Magnus Søndenå frem til sistnevnte er klar igjen etter beinbrudd i hånda. Mathias R. Larson satt på tribunen med skade.
– Vi håper Mathias er klar til neste lørdag, men det er foreløpig usikkert, melder Heine E. Jensen.