BØRSEN: Best på børsen mot Bækkelaget – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: Best på børsen mot Bækkelaget

Jørg William Fiala Gjermundnes prøvde. Mario Matic prøvde og keeper Kristijan Jurisic bidro med to strafferedninger da ØIF Arendal gjorde er forsøk på å snyte Bækkelaget for seieren i søndagens eliteseriekamp.

Jørg William Fiala Gjermundnes var utvilsomt ØIF Arendals beste spiller søndag kveld.

Men det var langt mellom lyspunktene og ØIF tapte thrilleren 27-28 etter at Bækkelaget scoret sekunder før slutt.
Jørg William Fiala Gjermundnes var uten tvil ØIFs beste spiller. Han scoret åtte mål hvorav seks i andre omgang og belønnes med 5 poeng på ØIFs egen børs. Unggutten ble imidlertid sørgelig alene, og ØIF ble jagende i hele omgangen i et forsøk på å ta igjen Bækkelagets ledelse som på det meste var oppe i fire mål i andre omgang. Til pause sto det 14-15 i favør av BSK.

Mario Matic scoret fem mål i kampen og var nest sist 11 ganger. Playmakeren får tre poeng av ØIFs egen jury, men vi har sett Matic adskillig hvassere.
To poeng går til Olaf Richter Hoffstad. Også Hoffstad putter fem kasser, men nok en gang ble det bom på straffe. Også Sander Løvlie Simonsen bommet fra sjumetersmerket.
Det siste poenget er det keeper Kristijan Jurisic. Han spiller bare de 13 siste minuttene, men markerer seg blant annet med to strafferedninger.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, nettredaktør Tore Abrahamsen, tidligere ØIF-spiller David Rui og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.