BLOGG: Tilbake på rett spor! – ØIF Arendal

BLOGG: Tilbake på rett spor!

ØIF Arendal møter Bækkelaget i ettermiddag klokken 17:00 i Sparebanken Sør Amfi. Her er dagens kampblogg, signert Kari og Ingrid Sunde.

Jørg William Fiala Gjermundnes har gode minner fra forrige kamp mot Bækkelaget. I dag skal den prestasjonen gjentas.

Bloggen er skrevet av Kari og Ingrid Sunde.

Tilbake på rett spor!
Det var en skuffet gjeng fra Arendal både på og utenfor banen da vi tapte mot lillebror Kristiansand Topphåndball onsdag kveld. Vi fikk se en frustrert William i intervju med NRK Sørlandet. Vi forstår ham godt. Det var mange rare uforståelige avgjørelser, men vi var dessverre ikke bedre enn KRS den kvelden. Godt returoppgjøret kommer like før jul! Og vi er glad for at neste kamp kommer kjapt så vi slipper å dvele lenge over tapet! 
Nå er det Bækkelaget som gjelder. Mye står på spill! Det handler selvsagt om to poeng, men det handler også om prestasjonen, forbedring av spillet, redusere avstanden mellom toppnivå og bunnnivå – og ikke minst spille på seg selvtillit for det som venter oss. 
Bækkelaget kommer nok med en tanke for denne søndagen. De skal revansjere tapet i NM for 3,5 uke siden. Da vant vi soleklart 33-21, med Ivan Eres som vår beste med redningsprosent på 47%! Vi tipper vår motstander ønsker å vise seg fra en annen side i dag. Våre spillere må møte opp 100% fokusert og skjerpet. 
Vi hadde en finfin oppladning med julebord og konsert i vår egen storstue lørdag kveld. Vi sier jatakk til flere arrangementer av den typen! Nydelig mat, god drikke, fine folk og god stemning. Vi gir kvelden terningkast 6! Vi håper det blir flere arrangement sammen med Canal Street. Det gjør godt å treffe folk man er glad i utenfor håndballen. 

Vi er glad i alle spillerne våre. Vi har alltid ment at lokale spillere betyr mye for de fleste. Da er det mye lettere å ta imot og inkludere de som kommer til klubben. En av våre egne spillere slutter aldri å imponere. Vi snakker om Laurits. Vi har hørt fra folk rundt oss at nå er det slutt, men vi har sagt at det tror vi ikke på. Og nå er han virkelig på vei tilbake – vår Laurits. Det er noe helt eget for Kari. Hun passet på Laurits på tribunen når pappa Kåre spilte bortekamp. Vi heier så på ham! 

Nå er det bare å telle ned. I dag vil vi se heltente spillere som feirer etter scoringer, redninger og godt forsvarsarbeid! Den energien smitter over på oss. Vi håper mange tar turen til Sparebanken Sør Amfi i dag. Våre fantastiske spillere fortjener full hall!

God kamp!