KAMPENS BESTE: – Kristiansand vinner fullt fortjent – ØIF Arendal

KAMPENS BESTE: – Kristiansand vinner fullt fortjent

Kristiansand kjempet ØIF Arendal i senk i kveldens prestisjetunge lokaloppgjør. Det falt naturlig nok flere av ØIF Arendal-spillerne tungt for hjertet.

Mario Matic var solid med 13 mål og ni målgivende pasninger i kveldens kamp mot Kristiansand.

– Kristiansand var veldig aggressive på spillere rundt meg. Det var vel en taktikk å slippe meg fri. Kristiansand vinner fullt fortjent, sa kampens store spiller Mario Matic til Agderposten etter 32-31 tapet mot Kristiansand i Aquarama onsdag kveld.

Tungt tap
Temperaturen før onsdagens duell i Kristiansand var skrudd på maks med tøffe uttalelser fra begge leire. Enda bedre stemning ble det naturlig nok i en fullsatt Aquarama da rivalene kastet i gang kampen. Vertskapet var godt skrudd på, noe som var forklaringen på at hjemmelaget til slutt vant med knappest mulig margin. Matic satt 13 mål uten at det hjalp på poengfangsten i kveldens kamp.
– Vi var ikke skarpe nok, verken i angrep eller forsvar. Vi fortjente ikke å vinne. 17 baklengs i 1.omgang sier sitt om energinivået i forsvaret vårt. Kristiansand spilte en fin kamp, og fortjente å vinne, sier Luka Panza til Agderposten etter kampen.

Dog, nå er det bare å sette av 21. desember. Da er det returkamp og revansjetid i Sparebanken Sør Amfi. Men aller først venter Bækkelaget i Sparebanken Sør Amfi førstkommende søndag klokken 17.