Ristet av seg Falk – nå leder unggutta 2.divisjon – ØIF Arendal

Ristet av seg Falk – nå leder unggutta 2.divisjon

Øyestads unggutter i 2.divisjon brukte 50 minutter på å riste av seg Falk-rekruttene i dagens 2.divisjonskamp i Nedeneshallen.

Fredrik U. Venemyr scoret syv mål i lørdagens sliteseier mot Falk Horten 2 hjemme i Nedeneshallen i 2.divisjon. Arkivfoto.

Det ble lenge jevnt og tett mellom Øyestad og Falk-rekruttene i Nedeneshallen lørdag. Til pause sto det 15-16 favør gjestene fra Horten. Etter hvilen tok gjestene føringen og etter 37 minutters spill ledet de med 21-18, men Øyestad-guttene nektet å gi seg. Sebastian L. Simonsen sørget for 26-26 ledelse ti minutter før slutt. Selv om Falks storscorer Emil D. Jahr utlignet få strakser etter, sa Øyestad i praksis takk og farvel til gjestene. To mål av Henrik Øygarden, ett hver av Herman Thysted og Sebastian L. Simonsen sørget for 30-26 syv minutter senere. Da var kampen avgjort.

Øyestad vant til slutt 31-27. Henrik Øygarden satt inn ti nye måk for anledningen, mens nevnte Jahr scoret 11 for gjestene. Fredrik U. Venemyr satt inn syv mål for Øyestad.

Øyestad leder nå 2.divisjon med sine 12 poeng, to foran Oliver Trondal og hans Urædd – som for øvrig har to kamper til gode på Øyestad-rekruttene. Øyestad gjester Urædd 23. november.

PS: Falk 2 ble forøvrig ledet av Martin Manneråk Birkeland, tromøygutt med flere sesonger på juniornivå og 2.divisjon i Øyestad.