BLOGG: – Det skal man ta på alvor – ØIF Arendal

BLOGG: – Det skal man ta på alvor

ØIF Arendal har hatt den tøffeste starten på sesongen av samtlige lag i øverste liga.

Dragos Hantaru og ØIF Arendal møter Sandnes onsdag kveld.

Bloggen er skrevet av Ingrid og Kari Sunde.

Vi har møtt Elverum, Kolstad, Drammen og Runar, alle på bortebane. Seieren hjemme i Sparebanken Sør Amfi mot Drammen for en uke siden var mildt sagt deilig! Den trengte vi og det var en veldig fortjent seier. For de som ikke har fått det med seg så var hjemmekampen mot Drammen en kamp som opprinnelig var satt opp 28/12 og som etter ønske fra spillerne ble flyttet fra romjula.

Idag tar vi imot Sandnes, ett nyopprykket lag som er i poengnød. Det skal man ta på alvor, dette er ikke dagen for undervurdering! 

Vi gleder oss som alltid til kamp, og idag gleder vi oss litt ekstra. Vi får nemlig møte noen vi ikke har sett på veldig lenge. Vi ble kjent med mange nydelige folk da Leif (red.anm: Gautestad) trente Ålgård. I dag kommer Reidar og Venke Helland for å heie på sønnen sin Martin og Sandnes og vi gleder oss til å gi de en klem. For håndball er konkurranse, men det er også vennskap uavhengig av hvem vi heier på. Noen mennesker kryper raskt inn i hjertet, Reidar og Venke er den type mennesker. Men poengene får de ikke ta med seg!

Idag spiller ØIF Arendal sin femte kamp på 13 dager, moro for oss supportere, imponerende av spillerne. Og vi har mye å glede oss til i ukene som kommer. Men som spillerne og trener-team sier: «en kamp av gangen». Vi vet lite om Sandnes. Vi har hørt at brødrene Henning og Tord Lea Knutsen er spillere man må se opp for, kan våre forsvarsspillere hindre dem i å klatre på toppscore-listen? Vi har troa! 

For en uke siden var det høy temperatur og god stemning i Norges flotteste arena. Kan vi håpe på at publikum innfinner seg til kveldens kamp? Vi vet av erfaring at antall tilskuere henger sammen med resultat. Nå har vi en sterk seier mot Drammen og en overbevisende seier mot Tsjekkiske HC Robe Zubri, så folkens, kom dere i hallen! 

Vi kan ikke legge skjul på at det er spesielt en kamp som skal spilles i november som opptar tankene våre. Kvartfinalen som spilles søndag om 3,5 uke. Mye står på spill og vi prøver å ikke gruble for mye. Men en ting må vi si, påmeldingen til supportertur har startet, 200 billetter er reservert og vi håper folk skjønner hvor viktig det er å bli med på nettopp den turen!

Men først Sandnes, idag skal vi heie og juble og går det som vi håper og tror kan gutta sette 2 nye poeng inn på konto. Ses i hallen:)

GOD KAMP!