NYHET: Pizzalounge! Noe for ditt lag? – ØIF Arendal

NYHET: Pizzalounge! Noe for ditt lag?

I samarbeid med Pizzabakeren lanserte vi onsdag Pizzalounge i Sparebanken Sør Amfi på kampdag.

Jørg William Fiala Gjermundnes og Birk H. Inselseth besøkte Pizzaloungen onsdag.

– I samarbeid med Pizzabakeren tilbyr vi nå Pizzalounge på kampdag. Perfekt for lag, bursdager og grupper som ønsker en happening i tillegg til selve kampen på parketten, sier kommersiell leder Trond Christoffersen.
Pizzaloungen finner man på eget område i hallen. Der blir det servert rykende fersk pizza og brus.
– Her byr vi på aktiviteter med premier som lykkehjul og tippekonkurranse. I tillegg kommer et par av ØIF Arendals profiler innom for en kort prat og muligheter for selfies før kampen, opplyser han.

Både og
Pizzaloungen falt tydeligvis i smak onsdag kveld da ØIF Arendal møtte Drammen. Jørg William Fiala Gjermundnes og Birk H. Inselseth fikk kanskje litt ekstra motivasjon da de møtte Øyestad IF Håndballs J2010 før kampstart. For i kampen leverte duoen henholdsvis seks mål og bestemannsprisen for innsatsen.
– Vi kombinerer gjerne Pizzalounge med muligheten til både å være flaggbærere og innløpere på kampdag. Aldersbestemte lag i idretten i regionen som har lyst til å gjøre noe mer ut av kampen – med Pizzalounge – kan bestille direkte, så rigger vi til, legger Christoffersen til.

Interessert?
 Spørsmål, mer info eller bestilling, kan rettes til Trond Christoffersen på trond@oifarendal.no
Prisen per person inkluderer kampbillett, pizza, brus og gøyale aktiviteter. For aldersbestemte idrettslag er prisen 100,- per person.

PS: Neste mulighet for å bestille Pizzalounge er allerede onsdag 2.november når Sandnes gjester Sparebanken Sør Amfi til dyst i Rema 1000-ligaen.

ANNONSE

oif_sponsorfamilien_okt_2022