NORGE: Kristiansand tapte – Kolstad slet lenge – ØIF Arendal

NORGE: Kristiansand tapte – Kolstad slet lenge

Halden hadde lenge heng på serieleder Kolstad, men måtte gi tapt i søndagens ene kamp i Rema 1000-ligakamp. I Lørenskoghallen ble vertene for sterke for våre rivaler i sør.

Gabriel Setterblom og Kolstad slet lenge med å riste av seg høyrebackens gamleklubb Halden i søndagens match i Rema 1000-ligaen. Arkivfoto.
Annonse

Kun to kamper i Rema 1000-ligaen stod på plakaten søndag. I Halden tok Truls Erik Grøtta og hjemmelaget i mot serieleder Kolstad. Vertene holdt trønderne til 13-13 ved halvtid, men utover i andreomgangen dro Sigvaldi Gudjonsson og Kolstad ifra og vant til slutt komfortabelt 34-25. Et kvarter før slutt sto det 21-23 på tavla i Remmenhallen. Da var det slutt for Halden og Kolstad viste at de ikke er serieleder uten grunn. Jørgen Jansrud ble hjemmelagets toppscorer med åtte mål, mens Adrian Aalberg ble mestscorende for serielederen med seks mål.

I Lørenskoghallen var det på forhånd ventet en jevn og tett match mellom Fjellhammar – uten eks-Kristiansand-spiller Eirik Køpp i troppen – og Kristiansand. Jevnt var det en stund, før hjemmelaget dro fra og vant 30-24. Fjellhammer ledet 14-11 til pause.
Alexander Mitrovic ble hjemmelagets toppscorer med ti mål, mens Mikkel Sandholm Mortensen ble Kristiansands mestscorende med syv mål.

Sjekk oppdatert tabell i Rema 1000-ligaen her.

PS: ØIF Arendal får besøk av Sandnes i Rema 1000-ligaen onsdag kveld klokken 18:30. Billetter kjøper du her!