ZUBRI-SJEFEN: – Vi forventet ikke dette nivået – ØIF Arendal

ZUBRI-SJEFEN: – Vi forventet ikke dette nivået

HC Robe Zubri-trener Peter David var overrasket over nivået som traff dem i Sparebanken Sør Amfi i kveld.

HC Robe Zubri-trener Peter David var imponert over atmosfæren i Sparebanken Sør Amfi til tross for stortap 20-34 lørdag kveld.
ANNONSE

annonse-oif-1080x1080

– Vi hadde stor respekt for ØIF Arendal før kampen og visste at det var et godt lag, men vi forventet ikke dette nivået og denne målforskjellen, sier David til oifarendal.no mens han ser opp på måltavla etter 34-20 tapet mot ØIF Arendal i EHF European Cup lørdag kveld.

ANNONSE

oif_julebord_2022_1200x1200-2

Holde følge
Zubri-sjefen sier han og trenerteamet forberedte laget på best mulig vis mot ØIF Arendal, men at forskjellen lagene mellom var for stor til at det kunne være snakk om å ta en skalp i Norge. Returoppgjøret spilles neste helg i Zubri. Tsjekkerne har spillefri i midtuken og får dermed en uke til å forberede seg på.
– Vi er ikke favoritter på hjemmebane, men vi skal gjøre alt vi kan for å holde følge utover i kampen. Vi er takknemlige for hele turen, at flere av våre supportere fulgte oss til Norge og støttet oss. Dette har uansett vært en stor opplevelse. Nå skal vi vise oss fra en bedre side foran våre supportere neste helg, sier David til oifarendal.no.

ANNONSE

va%cc%8agsnes_980x300_agderposten_side_2

Ta igjen 14 mål
For situasjonen er enkel, dog så vanskelig for det tsjekkiske laget neste helg. 34-20 og 14 mål må tas igjen skal det bli snakk om avansement for deres del.
– Vi skal gjøre alt vi kan, men det blir veldig vanskelig. ØIF Arendal har et godt lag, smiler han.
David var også fornøyd med atmosfæren og rammene rundt lørdagens kamp i Sparebanken Sør Amfi.
– Fantastisk! En opplevelse vi er takknemlige for selv om vi tapte med litt for mange mål, avslutter Zubri-sjefen.

ANNONSE

oif_sponsorfamilien_okt_2022