STRUPSTAD: – I dag får vi vist litt fysikk – ØIF Arendal

STRUPSTAD: – I dag får vi vist litt fysikk

Aksel A. Strupstad leverte en solid kamp mot HC Robe Zubri i Sparebanken Sør Amfi lørdag. For seieren var aldri truet.

Aksel A. Strupstad og Sander L. Simonsen var to av fire spillere med fem mål hver lørdag ettermiddag. De to andre var Olaf R. Hoffstad og Jørg William Fiala Gjermundnes.
ANNONSE

oif_julebord_2022_1200x12002

– I dag får vi vist litt fysikk. Vi er fysisk sterkere enn tsjekkerne og det blir synlig utover i kampen. Når vi vinner med 14 mål skal vi også vinne i Tsjekkia neste helg, sier Aksel A. Strupstad som styrte forsvarsspillet i store deler av kampen foran en særdeles heit Ivan Eres lørdag ettermiddag.
ØIF Arendal vant til slutt hele 34-20.

ANNONSE

annonse-oif-1080x1080

Mann-mann
At ØIF Arendals spillere hadde en langt sterkere fysikk ble særlig tydelig i duellspillet. Strupstad mener det var tydelig da spillerne ble såkalt isolert som det kalles på håndballspråket.
– Vi er gode mann mot mann når vi blir isolert, mener han.
– Ble denne kampen som forventet?
– Man vet jo aldri, men når man leder med syv til pause har vi kontroll. Derfor blir det mer enn mental kamp for å holde oppe nivået. Vi slipper oss litt for mye ned i perioder av kampen, mener strekspilleren som satt inn fem mål i oppgjøret.
Han ble dermed mestscorende sammen med Jørg William Fiala Gjermundnes, Olaf R. Hoffstad og Sander L. Simonsen. For tsjekkerne satt Lukáš Hybner inn fire og ble mestscorende for HC Robe Zubri.

ANNONSE

LOS

Sandnes onsdag
Strupstad sier lørdagens kampbilde kom beleilig med tanke på kampprogrammet spillerne er oppe i om dagen. For allerede onsdag venter Sandnes i Rema 1000-ligaen hjemme i Sparebanken Sør Amfi.
– Nå må slappe av i kveld, før fokus rettes mot Sandnes, sier han.
Blåtrøyene fra vest ligger i skrivende stund sist på tabellen med to poeng. Derfor venter et lag i poengnød onsdag kveld.
– Vi undervurderer ingen, avslutter Aksel A. Strupstad.

Og neste helg venter HC Robe Zubri i Tsjekkia. Det går med andre ord slag i slag om dagen.

PS: BILLETTER TIL SANDNES-KAMPEN ONSDAG KVELD KJØPES HER.

ANNONSE

oif_sponsorfamilien_okt_2022