SISTE: Lå under, snudde og vant mot tidligere ØIF Arendal-spillers rekruttlag – ØIF Arendal

SISTE: Lå under, snudde og vant mot tidligere ØIF Arendal-spillers rekruttlag

Øyestad-rekruttene i 2.divisjon snudde og vant lørdagens bortekamp mot Ola Sørdahls Sandefjord-rekrutter.

Henrik Øygarden var som vanlig mestscorende for rekruttene.
ANNONSE

sparebanken-sor-1x1

Før lørdagens kamp lå Øyestad-rekruttene på 3.plass på tabellen i 2.divisjon avd. 2, mens vertene Sandefjord 2 lå på 10.plass med kun ett fattig poeng på de første fem kampene denne sesongen. Rekruttene fra hvalfangerbyen ledes blant annet av tidligere ØIF Arendal-spiller Ola W. Sørdahl.
Men håndball er håndball og klisjeen om at ballen er rund og mål er mål, holdt stikk i førsteomgangen i ærverdige Jotunhallen. Jakub Pertzela og vertskapet tok føringen 1-0 og 2-0 og så seg ikke tilbake. Vertene gikk til pause med 13-11. Til pause hadde Henrik Øygarden satt inn fem mål, mens Eivind A. D. Kylland, Sverre Asser og Oscar Gran satt inn to mål hver.

ANNONSE

oif_julebord_2022_1200x12002

Nevnte Øygarden var skrudd på i begynnelsen av andreomgangen og satt inn to raske. Det samme var Sverre Asser da han utlignet til 14-14 etter 33 minutters spill.
Sverre Asser sørget også for 14-15 ledelse like etter. Den ledelsen ble økt jevnt og trutt. Etter 44 minutters spill banket Herman Thysted inn 21-17. Sandefjord yppet seg, men etter 48 minutters spill var det fortsatt tre mål mellom lagene.
Øyestad ga aldri fra seg ledelsen og løp inn en fin 27-22 seier og to nye poeng. Dermed troner Øyestad øverst på tabellen (en kamp mer spilt) sammen med Urædd.

Henrik Øygarden satt inn 12 mål og ble toppscorer for Øyestad.