SISTE: Jurisic stengte – ØIF Arendal tok revansj mot Drammen – ØIF Arendal

SISTE: Jurisic stengte – ØIF Arendal tok revansj mot Drammen

Det ble som ventet spenning, knallharde dueller, kontroversielle dommeravgjørelser i kveldens prestisjetunge kamp mot Drammen. Og revansj!

Kristijan Jurisic leverte en solid forestilling i kveld.
ANNONSE

1.omgang
Lagene fulgte hverandre tett gjennom førsteomgangen. ØIF Arendal har vært langt mer aggressive bakover enn i søndagens bortekamp mot Runar Sandefjord. Helt bakerst stod Kristijan Jurisic bra. Både ØIF Arendal og Drammen har levert godt forsvars-og målvaktsspill. Stillingen er 13-13.

Olaf R. Hoffstad var ØIF Arendals mestscorende med tre mål før hvilen. Birk H. Inselseth viste seg også fint frem for hjemmepublikummet før pause. Ole-Henry Dahl og Viktor P. Norberg satt inn fire mål hver for gjestene før pause.

ANNONSE

oif_julebord_2022_1200x1200-2

2.omgang
Lagene fortsatte med å følge hverandre mål for mål etter hvilen. Etter ti minutters spill sto det 20-20 på tavla – mye takket være Jurisic redninger bakerst mål. Etter 43 minutters spill sto han med 39 i redningsprosent foran et entusiastisk hjemmepublikum. Jørg William FIala Gjermundnes og ØIF Arendal tok ledelsen 21-20 etter 45 minutter – kristiansanderens femte for kvelden. Birk H. Inselseth økte til 22-20 med sitt fjerede mål for kvelden minuttet etter. Høyrebacken – som kom fra Bergen i sommer – var også solid defensivt.
Kristian Kjellings gutter ga seg ikke og etter 53 minutter sto det igjen uavgjort 24-24. Da kokte det også godt i Sparebanken Sør Amfi. Dagens dommerpar dømte hver sin vei etter en brøyt av en Drammen-spiller, men etter en tenkepause pekte de frikast i retning Drammens mål.
Drammen tok ledelsen 25-24 etter en liten perle av Gøran Sørheim, men sekunder etter kjempet Mathias R. Larson seg gjennom og satt inn 25-25.
I angrepet etter fikk tidligere ØIF-kaptein Kristian Rammel to-minutter etter en vel hardhendt behandling av Jørg William Fiala Gjermundnes.
ØIF utnyttet perioden på best vis med to scoringer, en signert Aksel A. Strupstad og en Magnus Søndenå. Tre minutter før slutt sto det 27-25 i favør hjemmelaget – foran 1300 tilskuere.
Ole Henry Dahl skapte spenning da han iskaldt satt inn og reduserte til 27-26. Mathias R. Larson punkterte oppgjøret da han satt 28-26 drøye halvminuttet før slutt. Drammen tok deretter timeout uten at det hjalp nevneverdig

ØIF Arendal vant 28-26!

Nettredaksjonen kommer tilbake med flere reaksjoner utover kvelden.