FIALA: – Alltid deilig å vinne mot Drammen – ØIF Arendal

FIALA: – Alltid deilig å vinne mot Drammen

Jørg William Fiala Gjermundes leverte en solid match mot Drammen i kveld og var en av flere som stod opp da laget trengte det som mest.

Jørg William Fiala Gjermundnes var en populær mann etter kampslutt.

-Alltid deilig å vinne mot Drammen, gliste 6-målsscorer Jørg William Fiala Gjermundnes.

ANNONSE

oif_julebord_2022_1200x12002

Revansje
For kveldens 28-26 seier var godt på flere måter. Søndag spilte ØIF Arendal en svak kamp og tapte mot serietoer Runar Sandefjord. Spillerne viste seg fra en helt annen side i onsdagens prestisjetunge match. Revansj fra serietapet i Drammen i september sto også på tapetet.
– To greie poeng, smiler Fiala på ny.
Bakerst sto Kristijan Jurisic en solid match. Han endte med 38% i redninger. Han var ikke mindre blid enn lagkompis Fiala etter kampen, men han samtidig ikke helt fornøyd med kampen som helhet.
– Jeg synes egentlig vi spiller dårlig og at vi hadde mer inne enn vi fikk vist frem. Jeg følte vi hadde mer og bedre kontroll på Drammen en sluttresultatet tilsier. Derfor er jeg faktisk litt skuffet, analyserer Kristijan Jurisic etter kampslutt.

ANNONSE

annonse-oif-1080x1080

Avgjørende
Mens Jurisic hadde flere matchavgjørende redninger i sluttminuttene, satt Fiala inn en viktig scoring minutter før slutt. Da Mathias R. Larson punkterte oppgjøret med 28-26 scoringen, skjønte spillerne at seieren var i boks.
– Før kampen var det Drammen som hadde presset på seg. Vi tok det litt piano inn mot matchen og spiller mer avslappet. Vi stresser ikke og det ble viktig i denne kampen, men vi var bedre enn Drammen idag. Og det er deilig, smiler Jurisic og får støtte av en som vanlig blid Fiala Gjermundnes.
– Alltid deilig å vinne mot Drammen, gjentar kveldens ØIF-toppscorer.

PS: Det blir få dager med restitusjon for ØIF-gutta. Lørdag venter tsjekkiske HC Robe Zubri i EHF European Cup klokken 16 i Sparebanken Sør Amfi. Billetter kjøper du her.

ANNONSE

oif_sponsorfamilien_okt_2022