HANTARU: – Vi skal revansjere oss – ØIF Arendal

HANTARU: – Vi skal revansjere oss

Dragos Hantaru har dels vist hva han er god for i sesonginnledningen etter overgangen fra rumensk håndball i sommer. Mot Drammen håper han å få vist seg enda mer frem.

Dragos Hantaru, her i aksjon mot Magdeburg i sesongoppkjøringen. Arkivfoto.
ANNONSE

oif_julebord_2022_1200x1200-2

– Vi tapte borte mot dem sist. Det betyr at vi skal ta revansj onsdag kveld. Det er det vi skal ha og jeg er klar til å gjøre mitt for å bidra, fastslår den blide, rumenske bakspilleren til oifarendal.no.

Kulturforskjell
Rumeneren har dels fått vist frem talentet i sesonginnledningen, men det tar tid å bli kjent med en helt ny håndballkultur. Bakspilleren er vel installert på Romstølen, kun et håndballkast unna Sparebanken Sør Amfi. Da han ankom Arendal i sommer var han forberedt på at innkjøringen ville ta tid.
– Vi er inne i en meget tøff måned ettersom vi ikke har en uke til å forberede oss til ny kamp. Derfor må vi fokusere den lille tiden vi har mellom kampene til å rette opp i feilene fra forrige kamp. Forandringene skal vise seg i kamp og jeg er klar til å komme inn og hjelpe laget. For revansje mot Drammen skal vi ha, gjentar og slår han fast.
For det ble dramatisk i det første oppgjøret i årets Rema 1000-liga lagene mellom i september. Drammen vant kampen, mens ØIF Arendal slikket sår – bokstavelig talt – hos tannlege og legevakt etter bataljen. Frederik G. Børm pådro seg også en overtråkket i oppgjøret. Dermed ble det tøft i Drammenshallen da, men bortekampen er historie og onsdag kveld er Hantaru klar på hva han håper publikum bidrar med.
– Jeg forventer en god atmosfære og støtte fra supporterne våre. Etter kampen skal vi sammen feire en fin seier. For revansje mot Drammen skal vi ha, men Drammen har vist god håndball denne sesongen. Det blir en tøff match, spår Dragos Hantaru som kom fra Steaua Bucuresti i sommer.

Hantaru står med ni mål i Rema 1000-ligaen og elleve mål i NM så langt denne sesongen.

Billetter til onsdagens prestisjeduell kjøper du her. Kampstart er 19:15.