BØRSEN: Full pott på laber dag – ØIF Arendal

BØRSEN: Full pott på laber dag

ØIF Arendal fant ikke ut av hvordan de skulle stanse Christoffer Rambo og Martin Lindell i kveldens kamp i Sandefjord.

Runars bakspillere sørget for 18 av 29 Runar-scoringer, og dermed ble det vanskelig å ta poeng i Runarhallen. 29-25 vant hjemmelaget, men hvem var best på ØIF?
Når sant skal sies, var det ikke mange ØIF-spillere som sto frem i oppgjøret mot serietoer Runar. Sander Løvlie Simonsen var ett av få unntak. Sander var bombesikker på straffekast da han overtok ansvaret fra 7-metersmerket etter at Olaf Richter Hoffstad bommet på det første straffekastet. Sander scoret fire på straffe og fire spillemål. Et par av avslutningene ble limt opp i krysset. Høyrekanten blir belønnet med 5 poeng av ØIFs egen jury og var utvilsomt lagets beste.

Jørg William Fiala Gjermundnes var bakspilleren som lyktes best for de røde og svarte. Han honoreres med 3 poeng. Det ble fire spillemål på unggutten fra Kristiansand. Noen av målene var av ypperste klasse, men det ble dessverre litt mange bom også. Det ble det dessverre for hele laget denne gang. 18 bomskudd ble det totalt.
Aksel Strupstad scoret tre mål og får 2 poeng på børsen.
1 poeng går til Frederik Børm. Han scoret to mål.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, nettredaktør Tore Abrahamsen og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.