Vil du og ditt lag bli flaggbærere på ØIF Arendals hjemmekamper? – ØIF Arendal

Vil du og ditt lag bli flaggbærere på ØIF Arendals hjemmekamper?

Da må du/dere melde interesse til ØIF Arendals arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

– Vi inviterer barne- og ungdomslagene i distriktet til å bli flaggbærere til hjemmekampene resten av sesongen. Det har tidligere vært rift om rollene som flaggbærere i Sparebanken Sør Amfi. Nå får alle lag en ny sjanse til å få tildelt en kamp i løpet av sesongen. Vi tar fortløpende kontakt med lagene som melder seg for å tildele kamper. Dette er også en glimrende mulighet til å gjøre noe sammen etter noen tunge pandemiår. I tillegg til oppdraget får man oppleve landets største håndballprofiler på nært hold, forteller arrangementssjef Per Carsten Michelsen.
Å være flaggbærer i en Rema 1000-ligakamp innebærer å bære ut ØIF Arendals flagg, motstanders flagg samt ligaens hovedsponsors reklameflagg i forkant av kampen.
Lag som melder seg som flaggbærere må være klare i egne klubbdrakter/treningsdresser senest 45 minutter før kampstart. Flaggbærerne og deres ledsagere får gratis inngang og gode plasser til å oppleve norsk herrehåndball på nært hold.

Drammen 26. oktober
Onsdag 26. oktober står medaljekandidat og rival Drammen klare i Sparebanken Sør Amfi til sesongens andre hjemmekamp. Michelsen opplyser at interesserte lag sender e-post direkte til ham på per@oifarendal.no
– Merk e-eposten med «Flaggbærer 2022/2023» og få med informasjon om hvor mange spillere som vil delta, klubbnavnet, aldersgruppe og kontaktperson med kontaktinformasjon. Skriv også om det er en spesiell kamp dere ønsker å være flaggbærere i. Deretter tar vi kontakt med lagene etter å ha fordelt lagene utover de mange hjemmekampene som kommer. Noen av kampene er allerede opptatt, men vi har gode systemer for å få innfridd mye, forklarer Michelsen.
Flaggbærerne blir tatt mot av en ØIF Arendal-representant på kampdag.

Dette er ØIF Arendals foreløpige kampoppsett på hjemmebane, med forbehold om endringer og nye kamper i NM, sluttspill og EHF European Cup:

Onsdag 26. oktober mot Drammen
Lørdag 29. oktober mot HC Robe Zubri
Onsdag 2. november mot Sandnes
Søndag 13. november mot Bækkelaget
Onsdag 30. november mot Fjellhammer
Onsdag 21. desember mot Kristiansand Topphåndball
Torsdag 2. februar mot Elverum (første kamp etter VM-pausen)
Lørdag 11. februar mot Nærbø
Onsdag 15. mars mot Kolstad
Søndag 2. april mot Runar Sandefjord