SØNDENÅ: – Desto mer viktig å vinne – ØIF Arendal

SØNDENÅ: – Desto mer viktig å vinne

Fredag ettermiddag ble det klart at ØIF Arendal møter Runar Sandefjord i semifinalen i cupen. Søndag kveld blir det generalprøve i Rema 1000-ligaen.

Magnus Søndenå gleder seg til søndagens batalje i Runarhallen. Fredag ble det klart at Runar også blir motstander i kvartfinalen i NM i slutten av november.

– Vi må sette en standard på at vi skal ligge over de på tabellen. Vi vil vinne begge kampene og markere oss søndag kveld, sier Søndenå som håper å spille en sentral rolle når han tar med seg ØIF Arendal-spillerne til moderbyen søndag.

Kvartfinale
ØIF Arendal kan ta med seg to særdeles gode opplevelser etter kvartfinale-kampene i sluttspillet i vår. De endte som kjent med seier. Årets Runar-mannskap – med de tidligere ØIF-spillerne Kenny Ekman og Martin Lindell i troppen – ser enda bedre ut enn forrige sesong. Runar ligger på en sterk 2.plass på Rema 1000-ligatabellen med fire av fem seire før helgens kamper. ØIF ligger på 6.plass med fem poeng. Runars Christoffer Rambo er som vanlig høyt oppe på toppscorerlista allerede.
– Rambo er den eneste spilleren igjen som jeg spilte mot da jeg var i Sandefjord som Sandefjord-spiller. Det er alltid spesielt å spille i hjembyen, men det er elleve år siden jeg bodde i Sandefjord. Derfor begynner slike matcher å bli mer som alle de andre for min del. Samtidig er det alltid fint å komme til hjembyen for å spille med familie og kjente på tribunen. Derfor er det desto mer viktig å vinne også, for det skal vi, melder ØIF-kapteinen overfor oifarendal.no lørdag ettermiddag.

Slag i slag
For torsdag startet en knallhard periode for Søndenå og ØIF Arendal-spillerne. Syv kamper på 22 dager før det blir et lite opphold med seks dager før Nærbø gjestes i Nye Loen 19. november.
– Vi er godt forberedt og jeg synes det bare er deilig at det kommer kamper tett som hagl. Vi har ikke tid til å dvele for mye ved kamper som er ferdigsspilt. Da har vi ikke tid til. Derfor kan vi kun tillate oss å ta en kamp av gangen. Det går slag i slag. Kommer vi oss gjennom denne perioden uten skader, så kan det bli en artig periode, mener og avslutter Magnus Søndenå.

Søndagens kamp spilles klokken 18 i Runarhallen.