NM-BLOGG: – RÅTT, men her gjenstår en stor, stor jobb – ØIF Arendal

NM-BLOGG: – RÅTT, men her gjenstår en stor, stor jobb

Våre faste supporterbloggere Kari og Ingrid Sunde er særdeles spent på kveldens oppgjør i Sparebanken Sør Amfi.

Kari Sunde. Arkivfoto.

Ytringer og meninger i blogginnlegget er skribentenes egne. Skribenter er Kari Sunde og Ingrid Sunde.

Helt siden vi overvar pressekonferansen om Final8 sist fredag, har dagene sneglet seg avgårde. Lysten til å kvalifisere seg til den helgen ble om mulig enda større. Det blir så RÅTT og drømmen er at ØIF Arendal er ett av fire herrelag som får være med på festen! 

Det høres så enkelt ut, vi er kun to seire unna. Vi vet at det blir alt annet enn enkelt. Første hinderet er kveldens motstander Bækkelaget. Et lag som etter fem serierunder ligger ett (1) lite poeng bak ØIF Arendal. Her skal ingen undervurderes!

Det er mye spenning inn mot en NM-kamp. Vi får kun én sjanse. Vinn eller forsvinn. Vi håper virkelig at folk forstår at de må komme seg i hallen. Støtte fra et entusiastisk hjemmepublikum kan bety ett skritt nærmere drømmen. Så spørsmålet blir: vil folk støtte og hjelpe på reisen eller kun dukke opp ved de store anledninger som Final8 kommer til å bli?

Vi har vært klart best i de to siste oppgjørene mot Bækkelaget, hvor vi vant med 18 mål borte og 11 mål hjemme. Mye har skjedd hos begge lag siden sist. Vi tror Bækkelaget er svekket etter å ha mistet sin stor-scorer Sundal og forrige sesongs beste linjespiller Strupstad – som nå heldigvis er hos oss. 

Da vi så Runar Sandefjord borte mot Bækkelaget la vi godt merke til en bestemt spiller. Ikke fordi han var banens beste, det gikk på helt andre ting som overspilling og ganske mye klaging. Vi skal følge nøye med kanskje det var tilfeldig – eller får vi se det samme imorgen? Vi nevner hverken navn eller nummer denne gangen. Kanskje han kvalifiserer seg til å bli med i bloggen i forkant av neste oppgjør;) 

Det ble ingen cup-bombe i onsdagens oppgjør, både Elverum og Kolstad tok seg videre med god margin. Blir det noen overraskelser i kveldens kamper? Vi skal hvertfall gjøre alt for at det ikke skjer i Sparebanken Sør Amfi! Vår joviale og ekstremt dyktige kaptein Søndenå ønsker og håper på god backing fra tribunen. Det ønsket syns vi at han skal få oppfylt! 

GOD KAMP!