BØRSEN: Liten tvil om bestemannsprisen – ØIF Arendal

BØRSEN: Liten tvil om bestemannsprisen

Nettredaksjonens børsjury var ikke i tvil om hvilken spiller som leverte best i Sparebanken Sør Amfi torsdag kveld.

Ivan Eres storspilte og ble belønnet med fem børspoeng.

Han var høyt og lavt. Reddet nærskudd, distanseskudd og stengte nesten helt igjen for kantskudd. ØIF-keeper Ivan Eres var banens gigant da Bækkelaget ble slått 33-21 og tok seg videre til kvartfinalen i cupen.
-Dette gir selvtillit inn mot et tett kampprogram, oppsummerte ØIF-keeperen etter oppvisningen mellom stengene.
Søndag møter ØIF Runar i Sandefjord, onsdag blir det toppkamp mot Drammen i Sparebanken Sør Amfi, og lørdag 29/10 er det EHF European Cup mot tsjekkiske HC Robe Zubri.
Ivan Eres honoreres med 5 poeng på ØIF Arendals egen spillerbørs. Han hadde en redningsprosent på 47, og bød på seg selv i kjent stil når han plukket baller som andre plukker bær.
Olaf Richter Hoffstad var også solid i torsdagens cupkamp. Han scoret ni mål hvorav halvparten var på straffekast. Richter Hoffstad belønnes med 3 poeng. Han hadde ikke et eneste bomskudd i kampen. Rumenske Dragos Hantaru fikk også vist seg fram i perioder. Han var god da hjemmelaget gikk fra å ligge under 4-7 til ledelse 14-9. Etter 20 minutters spill sto det 7-7. Hantaru bommet litt i andre omgang, men får 2 poeng på børsen.

Det siste poenget går til Sander Løvlie Simonsen. Sander scorer i likhet med Hantaru 4 mål, og kun en hårfin tramp sto i veien for mål nummer fem fra høyrekanten.

Fredag kl 1600 trekkes ØIFs kvartfinalemotstander. Vinnere av kvartfinalene møtes i sluttspillet Final 8 i ØIF Arendals storstue i perioden 24.-26. februar.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, nettredaktør Tore Abrahamsen, tidligere ØIF-spiller David Rui og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.